tiskárna
zdravim, mám sestavu AMD Sempron 1,6GHz, 512 MB RAM a 256 MB graf. karta,
při hraní her se mi to často sekne a to tak že bud pomůže Ctrl+Alt+Del a nebo rovnou RESET, v prohlížeči událostí se napíše: Služba hpdj neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
Systém nemůže nalézt uvedený soubor.
nevíte na co PC potřebuje při hraní her tiskárnu???
při hraní her se mi to často sekne a to tak že bud pomůže Ctrl+Alt+Del a nebo rovnou RESET, v prohlížeči událostí se napíše: Služba hpdj neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
nevíte na co PC potřebuje při hraní her tiskárnu???
Zkuste vypnout "vymoženosti" tiskáren HP jako jsou různí taskbar agenti apod. Stačí přes utilitu TuneUp Utilites 2007 či rovnou z windowsů pomocí spustit => msconfig => přejděte na "Po spuštění" a povypínejte cokoliv s HP v názvu.
To samozřejmě za předpokladu, že tyto vychytávky nepoužíváte (jako 99% uživatelů). Pokud ano, co zkusit přeinstalovat ovladače?
To samozřejmě za předpokladu, že tyto vychytávky nepoužíváte (jako 99% uživatelů). Pokud ano, co zkusit přeinstalovat ovladače?
[QUOTE=GSMAN;38712]zdravim, mám sestavu AMD Sempron 1,6GHz, 512 MB RAM a 256 MB graf. karta,
nevíte na co PC potřebuje při hraní her tiskárnu???[/QUOTE]
Když systém nemůže nalézt uvedený soubor, znamená to, že již tiskárna nainstalována není? Máte ji? Tisknete z ní?
Pokud ji máte, pak bych patrně přeinstaloval ovladače k tiskárně.
Volání tiskárny může být periodické, nebo volání může vyvolávat jiný program než hra, kterou zrovna hrajete, v systému běží celá řada dalších procesů včetně nejrůznějších Print Service od výrobce - nástrojů většinou zbytečných, ty bych povypínal.
Volání různých procesů a knihoven mohou mít na svědomí také nejrůznější škodlivé aplikace mj. viry, proto bych systém prověřil antivirovým programem s aktuální knihovnou virových definicí, např. aktuálním AVG 7.5, Kasperskym (AV shield), McAffee Antiviry apd. Určitě bych nevynechal prověření programem Ad-Aware a můj oblíbený je SpyBot Search and Destroy :)...
nevíte na co PC potřebuje při hraní her tiskárnu???[/QUOTE]
Když systém nemůže nalézt uvedený soubor, znamená to, že již tiskárna nainstalována není? Máte ji? Tisknete z ní?
Volání tiskárny může být periodické, nebo volání může vyvolávat jiný program než hra, kterou zrovna hrajete, v systému běží celá řada dalších procesů včetně nejrůznějších Print Service od výrobce - nástrojů většinou zbytečných, ty bych povypínal.
Volání různých procesů a knihoven mohou mít na svědomí také nejrůznější škodlivé aplikace mj. viry, proto bych systém prověřil antivirovým programem s aktuální knihovnou virových definicí, např. aktuálním AVG 7.5, Kasperskym (AV shield), McAffee Antiviry apd. Určitě bych nevynechal prověření programem Ad-Aware a můj oblíbený je SpyBot Search and Destroy :)...
[QUOTE=Jezevec;38714]Když systém nemůže nalézt uvedený soubor, znamená to, že již tiskárna nainstalována není? Máte ji? Tisknete z ní?
Volání různých procesů a knihoven mohou mít na svědomí také nejrůznější škodlivé aplikace mj. viry, proto bych systém prověřil antivirovým programem s aktuální knihovnou virových definicí, např. aktuálním AVG 7.5, Kasperskym (AV shield), McAffee Antiviry apd. Určitě bych nevynechal prověření programem Ad-Aware a můj oblíbený je SpyBot Search and Destroy :)...[/QUOTE]
tiskárnu používám, ovladače už jsem přeinstaloval, vir tam nemám(podle Avast!)
Volání různých procesů a knihoven mohou mít na svědomí také nejrůznější škodlivé aplikace mj. viry, proto bych systém prověřil antivirovým programem s aktuální knihovnou virových definicí, např. aktuálním AVG 7.5, Kasperskym (AV shield), McAffee Antiviry apd. Určitě bych nevynechal prověření programem Ad-Aware a můj oblíbený je SpyBot Search and Destroy :)...[/QUOTE]
tiskárnu používám, ovladače už jsem přeinstaloval, vir tam nemám(podle Avast!)
Tip pro instalací ovladačů HP bez až 150MB bastlu jako jre,updatery,stav toneru etc.: dát přidat tiskárnu, připojená k tomuto počítači, zvolit port (u síťové tiskárny vytvořit nový port TCP/IP), instalace tiskárny, na CD vyhledat *.inf soubory a použít cestu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí (drivers/czech/win2000xp nebo podobně).
[QUOTE=P@pi;38713]Zkuste vypnout "vymoženosti" tiskáren HP jako jsou různí taskbar agenti apod. Stačí přes utilitu TuneUp Utilites 2007 či rovnou z windowsů pomocí spustit => msconfig => přejděte na "Po spuštění" a povypínejte cokoliv s HP v názvu.
To samozřejmě za předpokladu, že tyto vychytávky nepoužíváte (jako 99% uživatelů). Pokud ano, co zkusit přeinstalovat ovladače?[/QUOTE]
už sem to zkusil a zatím v pohodě, díky moc
To samozřejmě za předpokladu, že tyto vychytávky nepoužíváte (jako 99% uživatelů). Pokud ano, co zkusit přeinstalovat ovladače?[/QUOTE]
už sem to zkusil a zatím v pohodě, díky moc