Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: nvidia geforce 9600gt ovladače

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    Ahoj-Po instalaci systému i ovladačů mi pc blbne když chci přehrát třebaněco z youtobe.viz obr.
    naskočí zelené okono a vyskočí hláška že ovladač byl uspěšně obnoven.Kde je chyba?ovladače jsem stahoval i přímo z nvidie
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 187 
Velikost: 587.3 KB 
ID: 24929  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Vzhledem ke stáří karty bych se vrátil k nějakým starším, funkčním ovladačům. Ty poslední ovladače jsou optimalizované pro aktuální karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    No nevím.Asi mi nic jiného nezbyde než zkusit jiné ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    285.62
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    ahoj tak ovladače zabrali.Bohužel se mi zse začal objevovat stejnej problém a to je modrá smrt která mi občas vyskočí.V tomto pc jsem komplet instaloval novej systém win 7 home(měnil jsem akorát hdd za jinej)předtím jsem měl uplně stejnej problém ale zaboha si nemohu vzpomenout jak jsem ho řešil ale mám pocit že to souviselo s ovladači grafické karty.jink ramky jsem testoval a vše bylo o.k.ted jsem zčal jěště pomocí hd tune testovat hdd a vyhodilo mi to chybu.Nevíte někdo co to znamená?
    přiložím výsledek z hd tune.a potom taky minidump z bsod.
    jinak přidám i foto z aktuálního testu hdd.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 167 
Velikost: 370.3 KB 
ID: 24956   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu1.png 
Zobrazení: 165 
Velikost: 414.6 KB 
ID: 24957  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    07 ve smartu znamená špatně nastavené hlavičky a následně chybně načtená data, poté pokus o korekci... Nicméně se zeleným videem to nemá nic společného. BTW jaká je hw konfigurace (deska + na kterém sata konektoru je posazený disk? Zkus dát disk do 2. SATA konektoru - u MSI desek řeší prolém celkem spolehlivě)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    ahoj.zelenej obraz se vyřešil přeinstalací ovladačáů.Desku mám msi a zkusím to co jsi mo poradil.tzn. dát dojiného sata konektoru.Je pravda že tento hdd mám zapojenej jinde jak ten původní.Jěště ktomu hdd.je to nějaká extrémní vada?nerd bych doladoval systém na hdd kterej je na odchodu.Díkes
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Napřed přepoj disk, pak se uvidí
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    disk přepojen a vše je o.k. akorát mě zjímá jestli není načlej.jinak se mi objevuje ještě jeden mlej problémek.a to je neustále svítící ikona s červeným křížkem vpravo dole.když ji otevřu tk mi to doporučuje zapnout antivir kterej mi přitom hlásí že je zaplej.když odkliknu aby se zapl tak mi to tam svítí pořád.jak e toho zbavím?přidám obr,
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 147 
Velikost: 386.0 KB 
ID: 24959  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zkusil bych aktualizovat verzi avastu. Zbavit se ho dá třeba i zakázáním upozornění v Centru zabezpečení (není to chytrá rada, ale účel splní )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. NVIDIA GeForce GT320 nebo NVIDIA GeForce 210
    Od Honzátor v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-12-2011, 21:10
  2. Ovladače: Nvidia GeForce 7500 le ovladače (problém!)
    Od RAZORczech v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 28-01-2010, 13:39
  3. GeForce: GeForce 9800GTX+ 1GB a Nvidia ovladače
    Od 1falko v sekci Grafické karty
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 14-03-2009, 21:48
  4. GeForce: Nvidia 9600gt
    Od mik33 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 14:23