Při stisknutí levého tlačítka mi to občas udělá dvojklik. Nemam nastavena žádné makra. Nevíte co s tím?
Při stisknutí levého tlačítka mi to občas udělá dvojklik. Nemam nastavena žádné makra. Nevíte co s tím?
No to nebude makrem, když to dělá dvojklit, možná už je vyklikaná, pokud je v záruce, pošli ji na reklamačku, pokud ne rozerbat a omrknout kontakty
A co presne bych mel hledat?
tam jsou mikrospinace, ty asi kuchat nebude ...
a evidentne to je normalni problem u te mysi
http://www.tomshardware.co.uk/forum/...em-walkthrough
btw: ?
Mam spis to v odkaze nez to co je na videu, jak to vyzkousim dam vedet jak to dopadlo.
Prošplíchnul jsem tlačítko omron a zdá se že problém je pryč. Ale stejně celkem překvapující vada na tak drahou myš.
Myš sice je drahá, ale jsou to úplně obyčejné mechanické spínače za pár korun/ks (a to doslova).
kdyžtak, není moc velký problém je sehnat, stačí vybrat něco stejného rozměru a kosnrtukce (např. on-on, nebo on-off spínací apod)
http://www.gme.cz/mikrospinace/
Když už jsme u toho rozebírání, nechtěl by mi někdo poradit, jak opravit překlesanej kablík u myši? Napadlo mě vyříznout překlesané místo a znova spájet, ale určitě to půjde vyřešit nějak líp. Myslím tím jestli nejde ono místo vyříznout a zpětně přidělat koncovku (bez pájení). V případě, kdy myš stojí nějakých 15 stovek, tak má cenu kupovat kleště atd. Dík za tip.
jo, jde tom v pohode znova spajet, jsou tam max. 4 vodice + stineni
mozna je lepsi kabel zkratit, zalezi an tom kde je to prerusene.
Vím, že to jde spájet, šlo mi spíš o to jak to udělat bez pájení. Myslel jsem, že to jde pochopit z dotazu. Kabel chci v překlesaném místě vystříhnout a ke konci přidělat takovou tu "zástrčku", aby šel zpětně spojit s tělem myši. Měly by na to existovat nějaké kleště, ale netuším jaké a za kolik.
Zdravim chtel bych se jen k tehle mysce zeptat, zda-li existuje nejaky testovaci program kde tuto mysku vyzkouset? Jde mi hlavne o kurzor, protoze obcas mam pocit, ze se sam od sebe pohne. Mozna to je stolem, ktery je trosku zdrsneny.
No, jestli mas stul y drevotrisky a jsou tam leta, tak kurzor proste uskakuje. Taky je strasne dulezite venovat pozornost vyberu podlozky.
jojo presne z drevotrisky...co jsem cetl tak pro tuto mysku jsou nejlepsi podlozky Razer Goliathus
No, nektere mysi na to trpi. Ja si proste potrpim na uplnou presnost, takze ja bez podlozky proste jet nemuzu. Uz sem jich vyzkousel skoro 40Od drahych, stredni cenove relace, sklenene, hlinikove, plastove......nicmene stejne podle me je poctiva latkovka to nejlepsi. Zrovna mam Roccat Taito a je fakt skvela. O dost lepsi nez Razer Goliathus OmegaSpeed a AlphaSpeed. Osobne jsem Omegu i Alphu prodal, protoze G9 proste preskakovala. Vybrat spravnou podlozku to je alchymie.....
Ja jsem prave cetl komentare k Razer Naga na czc.cz a lidi psali, ze pro tuto mys je nejlepsi Goliathus. Typek si tam kupoval Razer destruction za nejaky 900 a delalo mu to paseku. Ty jsi tu Roccat Taito netestoval na Razer Naga co?