Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 51

Téma: Sekání videí výkon PC jede na 100%

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od KaraLane Zobrazit příspěvek
    Hijacka? Ne opravdu nevyznám
    Taky ten log co Ti z toho vyběhne vložíš sem (což jsem ostatně psal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Super, teď ještě tu druhou půlku...
    Na co druhou pulku? 47+2+2=51 (z 52%) a to staci, ne?

    Jiz to tu padlo, mas aktualni flash player? Mas tam ovladace graf. karty od vyrobce?
    Zkus vypnout/zapnout HW akceleraci flash videa (pravym tl. ve videu).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    Jo ještě takové info, dala jsem můj comp kámošovi IT technolog, s tím to problémem, bohužel problém nevyřešil naopak mi počítač vrátil ještě v horším stavu. Mám totiž pouze kopii systému Windows XP a on samozřejmě nechal udělat aktualizace a je to v prd**i zčernala plocha a hlásí mi to, no však víte co... Tak jsem řekla že se na nějakýho kamaráda vys**u, že zkur**t si to umím taky sama :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    Když zmačknu pravé tlačítko (ve videu) tak tam nic o HW akceleraci nemám

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Na co druhou pulku? 47+2+2=51 (z 52%) a to staci, ne?

    Jiz to tu padlo, mas aktualni flash player? Mas tam ovladace graf. karty od vyrobce?
    Zkus vypnout/zapnout HW akceleraci flash videa (pravym tl. ve videu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    No a dostanu se do toho jak co je Hia...?

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Taky ten log co Ti z toho vyběhne vložíš sem (což jsem ostatně psal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    Ok tady to máš celé, opět při přehrávání videa
    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    Ono by v tom Správci stačilo to seřadit podle míry zatížení procesoru - klik na tlačítko CPU.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: procesy.JPG 
Zobrazení: 445 
Velikost: 86.4 KB 
ID: 25199  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    HW akcelerace byla celou dobu zapnuta...
    Citace Původně odesláno od KaraLane Zobrazit příspěvek
    Když zmačknu pravé tlačítko (ve videu) tak tam nic o HW akceleraci nemám
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od KaraLane Zobrazit příspěvek
    No a dostanu se do toho jak co je Hia...?
    Analýza výpisu programu HijackThis - analýzou se nezabývej, pouze sem vlož výpis z logu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    1. je to kretén a ne ajťák (soudě podle aktualizací), plně souhlasím + bych mu utrhnul obě ruce v loktech aby n nic nemoh hrabat protože - jak je známo - XP jsou natvrdlý a v případě, že nastane problém není jiná cesta než reinstall (čímž se kradmo pibližuju realitě, kdy tě nenuceně směruji na instalaci Win Vista nebo 7...)

    2. Co jsou zač:


    3. Uvažovala jsi někdy o kompletní reinstalaci systému, případně nad upgradem třeba na Sedmičky nebo Visty?

    edit: Kevine ty si fakt debí* co linkuje na svoje stránky Jen tak mezi řečí - co přesně dělá Hijack abys nám to teda osvětlil pane I§m so fokin cool for blocking people (anyways když seš mod tak je ti to howno platný )
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 22-06-2012 v 12:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    Takže jak to jen říct.... jsem v prdel* jak baťa s dřevákama... po nainstalování a projetí PC tím Malware antivirem... mi to našlo 5 škodlivejch něco... pro jejich odstranění jsem na žádost programu restartovala počítač a stalo se něco co by snad nasra*o každého nabootoval se systém v rozlišení 800x800 a barvy 4 bity a nejde zvednout takže se ptám? Co stím??? Viz přílohy
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Chyba.JPG 
Zobrazení: 112 
Velikost: 79.3 KB 
ID: 25200   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 4 bity.JPG 
Zobrazení: 120 
Velikost: 92.0 KB 
ID: 25202  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    Mě se ptáš co jsou zač? Nevím :-(
    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    1. je to kretén a ne ajťák (soudě podle aktualizací), plně souhlasím + bych mu utrhnul obě ruce v loktech aby n nic nemoh hrabat protože - jak je známo - XP jsou natvrdlý a v případě, že nastane problém není jiná cesta než reinstall (čímž se kradmo pibližuju realitě, kdy tě nenuceně směruji na instalaci Win Vista nebo 7...)

    2. Co jsou zač:


    3. Uvažovala jsi někdy o kompletní reinstalaci systému, případně nad upgradem třeba na Sedmičky nebo Visty?

    edit: Kevine ty si fakt debí* co linkuje na svoje stránky Jen tak mezi řečí - co přesně dělá Hijack abys nám to teda osvětlil pane I§m so fokin cool for blocking people (anyways když seš mod tak je ti to howno platný )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    Tak jo máš to tu v příloze
    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Analýza výpisu programu HijackThis - analýzou se nezabývej, pouze sem vlož výpis z logu
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    30

    Win Vistu jsem měla v notebooku a už bych to nechtěla, zase nevím jestli by tenhle můj krempl utáhl win 7 :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od KaraLane Zobrazit příspěvek
    Win Vistu jsem měla v notebooku a už bych to nechtěla, zase nevím jestli by tenhle můj krempl utáhl win 7 :-/
    Win7 = osekaná Vista

    Mimochodem ty XP jsou legal? Jestli jo tak ok, reaktivace by měla proběhnout v pořádku + nainstalovat iovladače na VGA by neměl být problém...

    PS: kolik těch breberek ti to našlo?

    edit: jinak tímhle tlačítkem aktivuješ vícenásobnou citaci (zaškrtneš víc odpovědí na které chceš reagovat)

    Jo a co si budem nalhávat, ATIna je na ovladače pěknej srá* takže ty správný budeš hledat třeba den-dva... Na druhou stranu víš jaká to bude pecka když budou fungovat hned ty první?
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 22-06-2012 v 12:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od KaraLane Zobrazit příspěvek
    Tak jo máš to tu v příloze
    Fixni tyto vstupy:

    R3 - URLSearchHook: (no name) - - (no file)
    R3 - URLSearchHook: (no name) - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - (no file)
    O4 - HKLM\..\RunOnce: [AvgUninstallURL] cmd.exe /c start http://www.avg.cz/cz.special-uninsta...MlctM1NYM0UtR0 hHWDktQUZISjMtUFcyUU4tWjlLSDQ"&"inst=NzctMTI5MjIzM jkyNy1YTzM2KzEtRkwxMCsxLUREVCs wLVRVRyszLUREMTBGKzEtU1QxMEZBUFArMS1GMTBNMTJSKzEtV klQMTIrMS1VMTArMS1UTCsx"&"prod =90"&"ver=10.0.1411


    Po startu systému se spouští B2CNotiAgent.exe, což by mohl být eventuální je problém. V jakém umístění se soubor nachází ? Máš mobilní telefon LG, který připojuješ k počítači ?

    BTW Máš hrozně zaneřáděný systém vším možným balastem, chtělo by to kompletní údržbu, případně reinstall systému by asi byl rychlejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sekani flash videi
    Od honzee v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2012, 11:23
  2. Problém s videi
    Od ycos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-04-2012, 21:00
  3. výkon v 3Dmarku vs výkon ve hrách
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2010, 13:28
  4. Problém s videi
    Od Lailah v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 21:04