!!kde sehnat plastový rámeček pro uchyceni chladiče CPU na socket AM2??
nevi někdo kde sehnat plastový rámeček pro uchyceni chladiče procesoru na socket AM2?? praskla mi jedna packa co drží chladič a rámečky se nedaj nikde sehnat......
[QUOTE=kasumi]nevi někdo kde sehnat plastový rámeček pro uchyceni chladiče procesoru na socket AM2?? praskla mi jedna packa co drží chladič a rámečky se nedaj nikde sehnat......[/QUOTE]
No, asi určitě exitsují výrobci, kteří je společnostem vyrábějícím MB dodávají, ale nevím, jestli se dají volně sehnat. Každopádně bych doporučil zřejmě mimozáruční opravu... :(
No, asi určitě exitsují výrobci, kteří je společnostem vyrábějícím MB dodávají, ale nevím, jestli se dají volně sehnat. Každopádně bych doporučil zřejmě mimozáruční opravu... :(
mno desku mam v zaruce a bylo mi receno ze se to da reklamovat ale byt mesic bez compu to asi nepujde :( a tak badam jestli nejde sehnat nekde jinde....
[QUOTE=kasumi]mno desku mam v zaruce a bylo mi receno ze se to da reklamovat ale byt mesic bez compu to asi nepujde :( a tak badam jestli nejde sehnat nekde jinde....[/QUOTE]
Celkem mě sice překvapuje, že by to někdo vyřídil na záruku, ale hádat se nebudu. Každopádně ale náhrada za jiný může taky znamenat ztrátu záruky...
Celkem mě sice překvapuje, že by to někdo vyřídil na záruku, ale hádat se nebudu. Každopádně ale náhrada za jiný může taky znamenat ztrátu záruky...
[QUOTE=kasumi]nevi někdo kde sehnat plastový rámeček pro uchyceni chladiče procesoru na socket AM2?? praskla mi jedna packa co drží chladič a rámečky se nedaj nikde sehnat......[/QUOTE]
Ramecek je casto dodavan s lepsima chladicema... takze zkusit nekoho s AM2 deskou.
Ramecek je casto dodavan s lepsima chladicema... takze zkusit nekoho s AM2 deskou.
nebo koupit jinej/lepsi chladic;-))..jak tu kasumi psal, ten pak vyuzijes i jinde a vetsinou pokud jsou mohutnejsi konstrkce mohou mit i ten ramecek kovovej;-)
[QUOTE=Fractal]nebo koupit jinej/lepsi chladic;-))..jak tu kasumi psal, ten pak vyuzijes i jinde a vetsinou pokud jsou mohutnejsi konstrkce mohou mit i ten ramecek kovovej;-)[/QUOTE]
Sice bezdůvodně otevíráš/otevíráme staré téma, ale je to tak, nový kvalitní chladič je taky možnost. Myslím ale, že o to v dotazu nešlo a navíc je problém už dávno vyřešen a na záruku!
Sice bezdůvodně otevíráš/otevíráme staré téma, ale je to tak, nový kvalitní chladič je taky možnost. Myslím ale, že o to v dotazu nešlo a navíc je problém už dávno vyřešen a na záruku!
[QUOTE=Konnor]myslíte tohle?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Ne, tenhle, pokud to chápu dobře, je pouze pro konkrétní chladiče, aby šly z jiného socketu na AM2.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Ne, tenhle, pokud to chápu dobře, je pouze pro konkrétní chladiče, aby šly z jiného socketu na AM2.
[QUOTE=wizaard]Ne, tenhle, pokud to chápu dobře, je pouze pro konkrétní chladiče, aby šly z jiného socketu na AM2.[/QUOTE]
Aha tak to potom jej jedině dodávají spolu s chladičem nebo se tam vůbec nedává protože tam překáží. Nicméně mám obavu, že budeme muset ještě nějaký čas počkat, je to přece jenom "nová" patice.
Ale z toho co říkal:
nevi někdo kde sehnat plastový rámeček pro uchyceni chladiče procesoru na socket AM2?? praskla mi jedna packa co drží chladič a rámečky se nedaj nikde sehnat......
rozumím, že hledá náhradu.
Aha tak to potom jej jedině dodávají spolu s chladičem nebo se tam vůbec nedává protože tam překáží. Nicméně mám obavu, že budeme muset ještě nějaký čas počkat, je to přece jenom "nová" patice.
Ale z toho co říkal:
rozumím, že hledá náhradu.
[QUOTE=Konnor]Aha tak to potom jej jedině dodávají spolu s chladičem nebo se tam vůbec nedává protože tam překáží. Nicméně mám obavu, že budeme muset ještě nějaký čas počkat, je to přece jenom "nová" patice.
Ale z toho co říkal:
rozumím, že hledá náhradu.[/QUOTE]
Jasně, ale ono už je to nějaký pátek jednak vyřešené (udělali mu to na záruku). Shodli jsme se na tom, že dalším řešením je nákup nějakého lepšího chladiče, k nim se rámečky dodávají.
Ale z toho co říkal:
rozumím, že hledá náhradu.[/QUOTE]
Jasně, ale ono už je to nějaký pátek jednak vyřešené (udělali mu to na záruku). Shodli jsme se na tom, že dalším řešením je nákup nějakého lepšího chladiče, k nim se rámečky dodávají.