Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Assassins Creed nejede na GF555M GT

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    6

    Zdravim.

    Dostal jsem chut si zase zahrat prvni Assassins Creed. Na notebooku s:

    Intel Core i7-2630QM 2.00Ghz
    Intel HD Graphic 3000 + Nvidia GeForce 555m GT (nvidia se zapina jen pro narocne aplikace)
    16GB RAM

    Jenze hra z nejakeho duvodu bezi pouze pod integrovanou kartou, kdyz ji zapnu na 555ce tak se vypne jeste behem loga ubisoftu. Opatchovane, DX aktualni, drivery taky. At se zapne AssassinsCreed_Dx10, nebo AssassinsCreed_Dx9, je to jedno. Zkousel jsem i cracky, nepomohlo.

    Mimochodem hru jsem bez problemu dohral na starem notebooku s: Intel Core 2Duo T7250 2 GHz / NVIDIA GeForce 8600M GT / 2 GB DDR2 RAM

    Nejaka rada? Google mi neco nasel na forech Nvidie, ale ty jsou momentalne v haji, viz: http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&...MlnZhKt9og7f6g a od Ubisoft-iho supportu neocekavam rychlou reakci.
    Naposledy upraveno uživatelem michelangelo: 08-07-2012 v 18:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    154

    Musíš spustit ovladací panel NVIDIA, jít na položku-Spravovat 3D nastavení-nastavení programu, zde výbrat program-přidat-(spouštěcí ikonu hry najít v pc) a přidat
    vybrat preferovaný grafický procesor. Tak je to na mém noťasu kde mám GT540M.
    Naposledy upraveno uživatelem 62kokos: 08-07-2012 v 17:10
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od 62kokos Zobrazit příspěvek
    Musíš spustit ovladací panel NVIDIA, jít na položku-Spravovat 3D nastavení-nastavení programu, zde výbrat program-přidat-(spouštěcí ikonu hry najít v pc) a přidat
    vybrat preferovaný grafický procesor. Tak je to na mém noťasu kde mám GT540M.
    A co myslis, ze "kdyz ji zapnu na 555ce" znamena? Ale dik za snahu Problem je jen u prvniho dilu Assassins Creed, proste tu kartu nebere / neumi pouzit / nepodporuje a to je problem, na kterej hledam reseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Nebo prostě nepodporuje Nvidia Optimus. Měl jsem obdobný problém u L.A. Noire. Šel spustit jen na integrované.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    Nebo prostě nepodporuje Nvidia Optimus. Měl jsem obdobný problém u L.A. Noire. Šel spustit jen na integrované.
    Ani oficialni podpora se k tomu nijak nevyjadrila? Nebo jsi to neresil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Nainstaloval jsem to na stolák a dál neřešil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    Nainstaloval jsem to na stolák a dál neřešil.
    Tak to je uzitecna rada, diky za ni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    6

    Takze oficialni support ubisoftu je oficialne kompletne nepouzitelny, minimalne pokud jde o muj problem... Rady co rozda google Vam jen pretlumoci a jeste obali hromadou omacky, jako ze to neni jejich chyba. Mezi nami by se meli penize investovat do oddeleni supportu, radeji nez do zbytecneho vyvoje DRM ochran.

    Suma sumarum, pokud mate tip na, pokud mozno globalnejsi (ENGLISH), forum, kde bych se mohl pozeptat s realnejsi sanci na reseni, nez napr. tady, bez urazky, VELICE bych to ocenil.

    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    6

    Nahodna mi prihrala reseni.

    Asi na pet minut mi vypadl internet a ja, behem prace na notasu, omylem nakliknul ikonu assassina a ejhle... hra se rozbehla. Na GF555, bez potizi, plynule a na plne detaily. Tak jsem chvili hral (sledoval uvodni nudnou scenu s desmondem) a kdyz internet znovu naskocil, hra spadla.

    Takze pred samotnym hranim staci odpojit internet, cimz je problem - V Y R E S E N!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele zatara007
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    18

    zakaž tomu firewol a nemusiš internet odpojovat a mužeš si stahnout nakej dobrej film
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Assassins Creed IV Black Flag, nejde tak jak by mělo...
    Od maetiskou v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-12-2013, 23:37
  2. Assassins Creed Problem
    Od LANscape v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-06-2010, 20:40
  3. The Witcher 2: Assassins of Kings/ Zaklínač 2
    Od kolemjdoucí_oldd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 18:29
  4. Assassins Creed 2
    Od lukyss v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-11-2009, 16:30