Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Výmena zdroja

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Vyplatí sa mi vameniť zdroj NO NAME 400W za Fortron 350W ten 400W má dosť mestebilné napetia.Nekedy miesto 12v mám 13v, z 5v je to skoro 6v. Z toho zdroja nemám dobrí pocit. K tomu mán zostavu CPU:AMD Sempron 3400+ @2600Mhz 1.5V RAM:2x512Mb GPU:ASUS N7600GS 256DDR @492Mhz/620Mhz MB:ASUS K8N nForce 3 250 HDD:320GB A 40GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Žádný zdroj není 100% no name. Někdo ho vyrobil a určitě ho opatřil i nějakým štítkem. Co je na něm napsáno? -podle toho můžeme poradit jestli bude 350W Fortron lepší či nikoliv (je téměř jisté, že Fortron lepší bude, ale raději si to ověřme...).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Určitě noname, nebo EC zdroj se výměnit vyplatí. Fortron je aspoň nějaká záruky. Kup si časopis Computer 12/07, je tam test zdrojů, ten by mohl napovědět při koupi nového zdroje. Tady máš oholené výsledky - http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=6867
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Vyměnit zdroj se Ti v Tvém případě rozhodně vyplatí. V každém případě, to u Tvé sestavy je jen otázkou času... Mám špatný pocit, že brzy bys mohl mít potíže se přílišnou zátěží zdroje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ten zdroj je EC. 350w Fortron bi mi snáť mal stačiť viac počítač v pretaktovaní namáhať nejdem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    jestli je to EC tak pryč s ním..13V na 12V větvi taky nevěští nic dobrého - určitě bych šel do výměny. Kdyby odešel, tak si zdroje rády berou něco s sebou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ja bych to urcite vymenil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Už som ho vymenil. Ku jeho kúpe ma "DOKOPALO" to, že som si kúpil 12cm vetrák s LED keď som ho zapojil tak asi tak 30min išiel v pohode no potom mi odpálilo včetky LEDky a na motorčeku ventilátora som sa popálil. Možno to bolo zdrojom možno to bol vadný vetrák ale pre istotu som zdroj vymenil za FORTRON BLUE STORM II 400W pretože som si už nechcel klásť otázku keď mi zas niečo v pc odýde či to bolo zdrojom alebo vadnným HDD alebo tak neak.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. otacky zdroja
    Od hawkeye9898 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-03-2010, 21:57
  2. Vyber zdroja
    Od miro146 v sekci Zdroje
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 27-12-2009, 17:36
  3. vymena zdroja = narast teplôt
    Od miro146 v sekci Chlazení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-11-2009, 12:16
  4. nutna vymena zdroja?
    Od milooosh v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 15-10-2009, 11:28
  5. Spotreba zdroja
    Od karo1 v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 12:30