Trhání zvuku VLC
Hezký den,
Mám problém s přehrávačem VLC, když se mi při přehrávání hudby vždy přesně po 10 vteřinách na okamžik zadrhne zvuk.Počítač není vytížený navíc je to čtyř jádro k němu 8GB RAM.Nepomohla odinstalace ani portable verze.Ještě nedávno bylo vše v pořádku, jen už nedohledám od jaké doby (události) se toto děje.Napadá vás něco? Díky za postřehy.
Mám problém s přehrávačem VLC, když se mi při přehrávání hudby vždy přesně po 10 vteřinách na okamžik zadrhne zvuk.Počítač není vytížený navíc je to čtyř jádro k němu 8GB RAM.Nepomohla odinstalace ani portable verze.Ještě nedávno bylo vše v pořádku, jen už nedohledám od jaké doby (události) se toto děje.Napadá vás něco? Díky za postřehy.
Zdravím nevím jesttli ti odpovím dobře ale,toto se mi stávalo u videíí.Bylo to způsobeno mnoha kodeky no prostě se hádaly a způsobovaly ty záseky.A u mp3 jsem kdysi ještě na PI 166mhz jsem to řešil a mělo to něco společneho s přenosovým režimem jak CDmechaniky a disku.Snad někdo odpoví a poradí líp.Zdar a sílu.
U VLC playeru ale žádné kodeky instalované mít nemusí. VLC player má kodeky integrované v sobě ;) Určitě žádné neinstalovat.
Dělá to u všech formátů jak hudební tak filmové.Windows media player je v pohodě a bez problémů, jen prostě nepřehraje vše.Jiný přehrávač nechci a zatím jsem nezkoušel.Když VLC ještě nedávno běhal, musí jít nějak opravit.Zaráží mně ta pravidelnost první zakousnutí zvuku je po 17 vteřinách potom každých 10 sekund, ale proč i portable verze už mi hlava nebere.
Právě jsem zkusil VLC verzi 1.0.5 a ta jede perfektně (portable)
Právě jsem zkusil VLC verzi 1.0.5 a ta jede perfektně (portable)
Jenže to docela neřeší problém, raději bych měl nové verze, než tuto, tak kdyby ještě někoho napadlo cosi....písněte.
Stáhni DPC Latency Checker ( http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/DPC-Latency-Checker.shtml ), spusť a napiš co vidíš..
já mám podobný problém jako kolega. jen s tím rozdílem, že to dělá pouze u přehrávání filmu z dvd, cd. Nainstaloval jsem ten program DPC latency checker a ten našel nějaké pauzy v přenosu, a že mám postupně odpojit všechny zvuk zařízení atd.
Já to mám přehnané přes externí zvukovku m-audio fast track pro, tak leda že by se nějak bila se zvukovkou na MB. nemáte někdo tip?dík
Já to mám přehnané přes externí zvukovku m-audio fast track pro, tak leda že by se nějak bila se zvukovkou na MB. nemáte někdo tip?dík
Tak můžete zkusit zakázat zvukovku na MB. Je to v Biosu. Ale tím to asi nebude. Taky můžete zkusit jiný USB kabel k té M-Audio. Kdo ví, že. A taky zkontrolovat ovladače.
- - - - doplněno - - - -
Jo a samozřejmě to klidně může dělat ta mechanika.
- - - - doplněno - - - -
Jo a samozřejmě to klidně může dělat ta mechanika.