Tazatel: Matt
Znění dotazu: Dobrý den,
hledám pasivní GPU NVIDIA na hraní současných počítačových her. Můžete mi doporučit nějaký vhodný model ze středního proudu?
Matt
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Desktopový počítač na hraní současných počítačových 3D her. Sběrnice PCI-Express. Vyžaduji pasivní provedení GPU od společnosti NVIDIA.
Znění dotazu: Dobrý den,
hledám pasivní GPU NVIDIA na hraní současných počítačových her. Můžete mi doporučit nějaký vhodný model ze středního proudu?
Matt
HW a SW počítače, jehož se dotaz týká: Desktopový počítač na hraní současných počítačových 3D her. Sběrnice PCI-Express. Vyžaduji pasivní provedení GPU od společnosti NVIDIA.
Kolik peněz,jediné karty zcela pasivní jsou ty levnější,nebo u nás nedostupné,doporučuji pasivní HD7770
Myslel jsem, že pasivní je jen 7750. Nejvýkonější pasivní Nvidie je [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]... takže jsem pro [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], která má o dost výkonu navíc a i něco oproti 7750.
Že by to zas vynechalo Čr ? http://www.hardwaresecrets.com/news/Computex-2012-Sapphire-Radeon-HD-7770-with-Passive-Cooling/6517 ikdyž je pravda ,že je to postovaný 7.6. a ani v americe to není asi by bylo dobrý na to počkat,nvidia GT 640 je strašnej průser,ořezanej a seřezanej :D Keppler s DDR3 pamětí a ještě bez napájení,takto ani low-endová karta nemá vypadat...
Dobrý den,
děkuji za návrhy a reakce. Zákazníkovi jsem vysvětlil, že pasivní herní GPU od NVIDIE zkrátka nepořídí. O Radeonech nechce slyšet a trvá na konkurenci. Takže svolil k aktivní variantě. Kterou myslíte, že mám s výhledem do budoucna vybrat? GTX550 Ti nebo GTX560 Ti nebo GTX 570 nebo jinou?
Matt
děkuji za návrhy a reakce. Zákazníkovi jsem vysvětlil, že pasivní herní GPU od NVIDIE zkrátka nepořídí. O Radeonech nechce slyšet a trvá na konkurenci. Takže svolil k aktivní variantě. Kterou myslíte, že mám s výhledem do budoucna vybrat? GTX550 Ti nebo GTX560 Ti nebo GTX 570 nebo jinou?
Matt
Nvidie série 500 už je myslím za námi... dala by se vzít GTX560 Ti, která je pořád slušná, ale já bych si teď počkal na uvedení Nvidií GTX 650(Ti)/660(Ti), popřípadě zvážil koupi GTX 670/680. Tady už záleží jen na financích. Každopádně pokud chce "levnější" kartu a musí mít Nvidii, pak ať počká pár týdnů, než se k nám dostanou ty nové kousky.