Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Skóre v 3d Marku 05

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Niečo mi nejde do hlavy, ako je možné že na mojom pc so Sempronom 3400+@ 2600Mhz s 754. MB asus k8n 3250, VGA asus n7600gs AGP @492/620Mhz 2x512mb RAM má v 3d Marku skóre večie o neakých 1500 ako kamarátov AthlonX2 3800+ 2Ghz, MB asus m2n4 SLI nForce4, VGA LEADTEK WF PX8500GT 490/800Mhz, 1024mb RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    a pouštíte to když máte povypínaný všechny aplikace, který nemusí jet?(DCcko,Torrent,mp3...)
    nemá náhodou už tak "strarý" XPčka(pokud je používá) že už zpomalujou?
    to na to má taky vliv...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Tak nevím, ale dle mého názoru je 8500GT úplně výkonově mimo. Takže je vše v pořádku. Nebudu teď hledat specifikace. A ještě by možná mohl vytáhnout OC přes 520 MHz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Citace Původně odesláno od Architect Zobrazit příspěvek
    Tak nevím, ale dle mého názoru je 8500GT úplně výkonově mimo. Takže je vše v pořádku. Nebudu teď hledat specifikace. A ještě by možná mohl vytáhnout OC přes 520 MHz.
    Tak to jsem se trošec spletl. Ty máš 7600 GS. V tom případě. Testovali jste oba dva se stejným nastavením? Kolik máš vlastně bodů? Při nastavení 1280 x 1024 se zapnutým 4xAA by mu mělo vyjít 5500-8000 bodů v závislosti na taktování.
    Naposledy upraveno uživatelem Architect: 18-06-2007 v 22:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Weslo
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od Architect Zobrazit příspěvek
    Při nastavení 1280 x 1024 se zapnutým 4xAA by mu mělo vyjít 5500-8000 bodů v závislosti na taktování.
    v 3DMark05?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Mark 05 - 1024*768 noAA - X1950GT - mám kolem 8500 bodu...
    zajímalo by mě jestli bych vůbec při 1280*1024 4xAA měl 5000 bodů...na X1950GT
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Systém má odo mňa. Aplikácií máme pustených približne rovnako nastavenie 3d Marku je rovnaké 1024x786
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    To skore je +/- zcela odpovidajici. Musis si uvedomit, ze ac znaceni pravi mirne jinak, je 8500gt lowend. Ve skutecnosti by pro ni bylo vhodnejsi jmeno Geforce 8200(gt).

    Pri defaultu by vykon mel byt +/- stejny, ovsem ty mas o 20% pretocene jadro a o zhruba 50% pameti... (pokud je tech 620mhz realna frekvence a efektivni je 1240).
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 19-06-2007 v 10:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Mark 05 - 1024*768 noAA - X1950GT - mám kolem 8500 bodu...
    zajímalo by mě jestli bych vůbec při 1280*1024 4xAA měl 5000 bodů...na X1950GT
    Tak nevím, ale vycházel jsem ze 1, 2. Ale na druhou stranu záleží i na sestavě a použitých ovladačích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele snajprik
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    Niečo mi nejde do hlavy, ako je možné že na mojom pc so Sempronom 3400+@ 2600Mhz s 754. MB asus k8n 3250, VGA asus n7600gs AGP @492/620Mhz 2x512mb RAM má v 3d Marku skóre večie o neakých 1500 ako kamarátov AthlonX2 3800+ 2Ghz, MB asus m2n4 SLI nForce4, VGA LEADTEK WF PX8500GT 490/800Mhz, 1024mb RAM
    3D mark05 je vlasne test grafickej karty a nezaleži či maš sempron alebo C2Q extreme či maš 256MB ram či 8GB ram s konečneho vysledku to ovplinvi tak 10%
    V 3D Marku05 je zaklad grafika, 7600GS ma stale slušný výkon narozdiel od 8500GT je čajova ani by som nepovedal, že je osekana, ale rozsekana to je zatial najviac zmrzačena GPU čo som kedy videl, ta je slabšia ako 7300GT. Preto sa nechyta na 7600GS.
    Ale keby si skusil 3D Mark 06 tak tam už by jej pomohol aj CPU aj RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Architect Zobrazit příspěvek
    Tak nevím, ale vycházel jsem ze 1, 2. Ale na druhou stranu záleží i na sestavě a použitých ovladačích.
    nebudem to řešit, ale X1650XT má při 1280*1024 4xAA 5000 bodů, aby 7600GS (popř. 8500GT) měla 5500 - 8000 to by musela být kurevsky přetaktovaná
    jádro by mělo dát aspoň ten GHz a paměti aspoň 2.5
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 19-06-2007 v 21:23
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Skóre
    Od H5_Honzik v sekci IT Manager III
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-09-2009, 00:57
  2. Lagy nad 10000 skore?
    Od Neregistrovaný v sekci IT Manager III
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 16:16
  3. ATI R. HD4850 1GB DDR3 nízké skóre v 3D Mark Vantage
    Od centurion_CZ v sekci Grafické karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-02-2009, 14:00
  4. Nízké score v 3D Marku 06
    Od Lindows Hlista v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 21:46
  5. Nízké score v 3D Marku 05
    Od Hps v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 00:08