Tablet
mám tablet a včera mi to začlo psát u interní paměti " has been unmounted " nevíte co s tím ? a ještě mi to píše že je poškozená pamětovka nešla ani načíst tak jsem tam dal jinou ta se načte ale nejde v tabletu otevřít píš že je taky poškozená při tom v PC se načte z tabletu.. díky
v zařízení a tiskárny je vidět a píše to že zařízení pracuje správně ale nenačte se
v zařízení a tiskárny je vidět a píše to že zařízení pracuje správně ale nenačte se
Té poslední větě nějak nerozumím. Pokud máte problém s interní pamění (a nejspíš i s načítáním sd karet) tak tady je každá rada drahá. Může jít o závadu řadiče (ten bývá většinou součástí ARMu) nebo může být něco se softwarem. Otázka zní? Dělal jste s tím něco? Myslím nahrával novou aktualizaci nebo nějaký alternativní firmware? Co to je za tablet?
nedělal jen stahoval z marketu hry.. je to Maxell Maxtab C7.. včera to odpoledne šlo a večer už ne.. ani tovární obnovení nepomohlo
Předpokládám, že jste jej zkoušel resetovat... Pokud všechny podobné pokusy skončily neúspěchem, tak reklamace a když to není možné, tak bych vyzkoušel tam nahrát nový firmware. Ale vzhledem k už exotickému názvu to bude chtít asi vyvinout nějaké úsilí. :(
zkoušel jsem i restart.. a nic .. zajímavé je že s marketu který tam je nainstalovaný to jde.. ale z jiného to nejde ani nejde otevřít v tabletu interní pamět a ta šla
No heleď opravdu ti to píše u interní flash paměti, nebo je tím myšleno jen MicroSD? Interní flash NAND paměť je od Sandisku, měl by se o ni starat tento řadič GBDriver RB4, který bude asi dělat neplechu. Reklamace ...