Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Grafická karta

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    10

    Dobrý den, prosím o radu hraju po síti call of duty 2, a pohybuje se to trhavě pro tuhle hru je potřeba tato hodnota :
    Windows 2000/XP, 1,4 GHz CPU, 256 MB RAM, 64 MB grafická karta, 4 GB volného místa na harddisku, 2x DVD-ROM,
    mám AMD sempron (tm) processor 3000+ 1.81 GHz.86 MB RAM verze 2002 WINDOWS XP zakladni desku v pc -MS 7228 VER:1
    Prosím chtěl bych sehnat grafickou kartu na hru ale nevím jakou aby mi tam pasovala ,najde se nějaký profik který mi poradí ? Jenom nechci rady kup si nový pc a podobně chci jen na tenhle pc konkrétni grafickou kartu ještě jednou moc děkuju

    - - - - doplněno - - - -

    Dobrý den, prosím o radu hraju po síti call of duty 2, a pohybuje se to trhavě pro tuhle hru je potřeba tato hodnota :
    Windows 2000/XP, 1,4 GHz CPU, 256 MB RAM, 64 MB grafická karta, 4 GB volného místa na harddisku, 2x DVD-ROM,
    mám AMD sempron (tm) processor 3000+ 1.81 GHz.86 MB RAM verze 2002 WINDOWS XP zakladni desku v pc -MS 7228 VER:1
    Prosím chtěl bych sehnat grafickou kartu na hru ale nevím jakou aby mi tam pasovala ,najde se nějaký profik který mi poradí ? Jenom nechci rady kup si nový pc a podobně chci jen na tenhle pc konkrétni grafickou kartu ještě jednou moc děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Vypadá základní deska takhle: http://www.motherboards.org/mobot/mo...8MS-7228%2529/ ? Nejdůležitější bude zjistit, co máš za zdroj a jak je starý. Vyfoť takovou tu krabičku, co do ní vede zvenčí napájecí kabel a uvnitř skříně z ní vedou kabely ke komponentům. To je ten zdroj a na štítku na něm bude wattáž a výrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    A nezakládej dvakrát jedno téma. Zkusim to nechat sloučit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    10

    Jo toje přesně ona zakl.deska na kterou se ptáš , jinak zdroj mám 300 w a jeden mám ve skříni úplně nový 350 w a ještě sem ho tam nedal

    - - - - doplněno - - - -

    Jinak nevím jak bych ti poslal ofocený zdroj nikde tady nevidím soubor procházet nebo vlož obrazek, jinak moje emailovka
    pepka13@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od pepka13 Zobrazit příspěvek

    Jinak nevím jak bych ti poslal ofocený zdroj nikde tady nevidím soubor procházet nebo vlož obrazek, jinak moje emailovka
    pepka13@seznam.cz
    V "Rychlé odpovědi" je ikonka obrázku, tam se vkládají fotky.

    No a teď ještě v jakém rozlišení hraješ a kolik do toho chceš investovat.
    BTW, to, že to škube může být i špatným/pomalým připojením k webu. Po téhle stránce si jsi jistý, že je všechno v pořádku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    10

    Internet mám rychlost super,
    ještě vloni jsem hrál a v pořádku dokud mi neodešla zakl.deska ten pc vydržel 12 let tam sem měl grafiku - aha 2600 pro, a teťka mám tohle no, a potřeboval bych tu gr.kartu která by mi zlepšila hru. A v jakem rozlišení hraju ? sám nevím mám to pořád nastavený asi stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Podle mě na tuhle hru stačí i ta integ 6100 grafika.Problém bude v tom,že máš málo ram.Jinak kartu do téhle desky nemá význam kupovat novou.Já bych to viděl na 7600/8600GT z druhé ruky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    10

    asi ano to bude nejrozmumnější tak že podle toho to označení (7600/8600GT) mám hledat grafiku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    10

    mohla by to bejt ona z aukra GeForce 8600GT , 512MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Mohla
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    10

    Ahoj Deee - AN , prosímtě jeto ta grafika co tam píše ( lavjoy ) a bude tam pasovat na 100% ? děkuju za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    No, možná budeš muset trochu připilovat konektor...

    Ne, teď vážně. Pokud bude v popisu grafárny PCI-E konektor, je to v pořádku. Nesmí to být AGP, nezapojil bys jí do desky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    10

    Deee-aN díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. grafická karta
    Od Arasis v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2010, 22:47
  2. Radeony: Graficka karta do AGP
    Od Heevy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 21:22