Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Pc se vypina

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    31

    Ahoj, mám novej pc, normalne 2 dny fungoval ale kdyz jsem poprve pustil prvni hru hru (Crysis 2) tak asi po hodine se mi najednou vypnul PC... Tak jsem ho zapnul ale pri nacitani windows se vypne... Prehratim to asi neni, kdyz jdu do biosu, tak tam je 40 stupnu.

    PC: Intel core i5 3570k
    Ati radeon HD 7950
    MSI Z77A-G45
    Kingston 8g
    Cooler Master Silent Pro m2 620w
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    a to sis skládal sám? jestli ano zkontroluj všechny kabely a karty jestli jsou pořádně zacvaklý
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    31

    Ano, skládal jsem ho sám. Kabely jsou urcite spravne zapojene, protoze to by snad ten pc nesel ani pred tim... Nekdy se mi stihne nacist i windows ale pak to spadne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Nastav hodnoty na ram deklarované výrobcem,přesně tzn časování,frekvence i napětí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Tohle se mi stávalo u jednoho PC,pak jsem došel k závěru ,že odešla grafika,pak je ještě možnost zdroje,ale to až po tom co tu psali ostatní uživatelé
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    31

    Já si myslím ze je to spis zdrojem... co by bílo s grafikou

    - - - - doplněno - - - -

    Skousel jsem i BIOS dat do původního nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    31

    Zajímavé je ze čím dyl je pc vypnuty, tím díl vydrží zapnutý. Třeba prez noc sem ho nezapinal a Rano najel do Windows a tam držel asi 10sec.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    868

    Citace Původně odesláno od Trlololo Zobrazit příspěvek
    Zajímavé je ze čím dyl je pc vypnuty, tím díl vydrží zapnutý....
    blbe nasazeny chladic CPU/pasta , jinak rozborka/sborka PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    31

    Jak jsem již psal, v biosu mi to Pise ze CPU ma 40stupnu...Takže v chladici problém asi nebude. Teplotu gpu nevím, tu v BIOSu nevidím, ale všechny 3 vetracky se*tocej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    132

    A taktoval jste to? Nebo je to stále na default nastaveních?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    31

    Netaktoval jsem nic. Jediné CPU se taktu je prez turbo boost. A grafikou to taky nebude, protože i když není v pc a jede to na integrovanou,tak se to porad restarvovava.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_20121006_104825.jpg 
Zobrazení: 80 
Velikost: 1.49 MB 
ID: 26892  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    132

    Bych navrhoval to komplet rozebrat. Zkontrolovat čistotu instalace komponent (jestli třeba není někde nějaké smetí). Zároveň odpojit vše nepotřebné pro chod. To znamená i ten Radeon a všechny periferie. Počítač nezapojovat do zásuvky s ničím jiným.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Citace Původně odesláno od Trlololo Zobrazit příspěvek
    Já si myslím ze je to spis zdrojem... co by bílo s grafikou
    Ten počítač s tou špatnou grafikou vždy jel dobře,ale jakmile jsem zapl hru(v té době GTA:San Andreas,CoD2) tak se mi to cca. po půlhodině vždy vyplo.Ale pokud se to vypíná i s integrovanou tak to bude asi ve zdroji.TEstoval jsi RAMky ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    31

    Tak to taky nepomohlo... S HDD i bez. Skousel jsem i ramky po jedné zapojit a to taky nepomohlo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    nejde v BOSu tohle-"MY OC GENIE" místo na "default" nastavit na "DISABLE" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vypíná se PC u her
    Od edenhazard10chelsea v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-08-2014, 00:48
  2. PC se vypíná po zapnutí
    Od Sikil79 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 18:08
  3. LCD se vypíná
    Od Kozouš v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 22:05
  4. Vypíná se mi pc
    Od Kmanglogi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 18:18
  5. Vypina se mi PC :( E6300
    Od gofy v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 09:00