SW pro vypálení hudby do CD formatu.
Dobrý večer,
rád bych vás požádal o radu.
Mám kamaráda, který si vypaluje hudbu z MP3 na CD, tam je to tuším formát CDA? Prostě to vypaluje jako zvukové CD. On chce program, který mu to vypálí v jednotné hlasitosti, a chce mít možnost zapnout/vypnout přestávky mezi skladbami, protože občas má z youtube stažené koncerty, které navazují.
Do dneška používal NERO 11, skončila mu zkušební doba, a kupovat to nechce.
Znáte tedy nějaký šikovná freeware program, který toto zvládne?
Děkuji Lukáš
rád bych vás požádal o radu.
Mám kamaráda, který si vypaluje hudbu z MP3 na CD, tam je to tuším formát CDA? Prostě to vypaluje jako zvukové CD. On chce program, který mu to vypálí v jednotné hlasitosti, a chce mít možnost zapnout/vypnout přestávky mezi skladbami, protože občas má z youtube stažené koncerty, které navazují.
Do dneška používal NERO 11, skončila mu zkušební doba, a kupovat to nechce.
Znáte tedy nějaký šikovná freeware program, který toto zvládne?
Děkuji Lukáš
Děkuji, už mám staženo a zkouším udělat CD z MP3.
- - - - doplněno - - - -
Ale pokud dobře čtu, tak tento program umí ripnout cp, ale vypálit ho neumí.
- - - - doplněno - - - -
Ale pokud dobře čtu, tak tento program umí ripnout cp, ale vypálit ho neumí.
Omlouvám se, vůbec mi to nedošlo, že to program neumí. Už jsem tak dlouho nic takového neprováděl, člověk zapomíná.
Domnívám se, že to umí i free verze NERO 6 apod., které bývaly přikládány k CD ROM mechanikám. Nevím jak moc jsou ořezány free verze programů jako NERO, nebo ASHAMPOO ke stažení např zde :
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][hledano]=nero&g[oz]=10.0.10600
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][hledano]=ashampoo&g[oz]=6.81
případně jiný soft :
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][hledano]=nero&g[oz]=10.0.10600
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][hledano]=ashampoo&g[oz]=6.81
případně jiný soft :
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nero je jeden z nejhorších programů pro vypalování CD/DVD a práci s audio/video. Jeho instalace do počítače "zašpiní" systém velmi slušným způsobem.
Je jedno co používal, nebudu doporučovat jednu z nejhorších věcí na trhu jen kvůli tomu, že ji již používal. O to větší důvod k tomu ji již nepoužívat :)
Jedno to není, když už ho má v PC. Windows je také jedna z nejhorších věcí na trhu, tak doufám nedoporučuješ ani je ....