nefunkcni video soubory
Zdraviim mam takovy problem ze kdyz mam stahly nejaky serial a chci se na nej podivat tak pres VLC player si to chci spustit a posleddni dobou se objevuje chybova hlaska-This avi file is broken.Seeking will not work correctly.Do you want to try to fix it?This might take a long time....
no a to se mi posledni dobou objevuje u mnoha souboru....kdyz dam opravit tak se to opravi a spusti a treba je tam jen cast toho serialu,napriklad prvnich 15 minut....nevite cim to je??driv mi to nic takoveho vbc nedelalo...pouzivam Google chrome jako prohlizec...:mad::confused:
no a to se mi posledni dobou objevuje u mnoha souboru....kdyz dam opravit tak se to opravi a spusti a treba je tam jen cast toho serialu,napriklad prvnich 15 minut....nevite cim to je??driv mi to nic takoveho vbc nedelalo...pouzivam Google chrome jako prohlizec...:mad::confused:
Co jinej prehravac? Co treba me osvedceny - ktery prehraje 99% souboru bez externich kodeku je MPHC HomeCinema. Zkus to, jestli to bude delat taky. Vetsinou to, co popisujes se mi stava pri spatnem stazeni souboru....
Chybová hláška znamená, že je soubor poškozen a nebude jej moci bez problémů přehrát. Stahování daného souboru proběhne v pořádku ? Je pevný disk v dobrém stavu (výpis SMART, kontrola povrchu) ?