QuadCore AMD Phenom X4 9100e, 1800 MHz (9 x 200)
Zdravim,mam zakl. desku Asus M3A76-CM a procak,QuadCore AMD Phenom X4 9100e.Ve Win7 64bit. se mi zobrazujou pouze dve jadra.Zkousel jsem i nahrat novy bios,ale nepomohlo to.Co se tyce podpory,tak sem se dival na stranky asusu a vse bylo ok,takze nevim v cem je problem.Nevite co s tim?
Nešlo by prosím fotky ve větším rozlišení, bohužel z fotky 320 x 240 px nejsem schopen nic vyčíst ani s brýlemi :)
V první řadě bych zkusil aktualizovat na poslední dostupný BIOS.
Jak se procesor detekuje ve Správci zařízení?
Jak se procesor detekuje ve Správci zařízení?
jak jsem psal vyse,tak jsem to aktualizoval na posledni bios i predposledni,ve spravci zarizeni mam ctyri procesory,ale kdyz najedu do nastaveni pres msconfig,mam pouze dva jadra,tak jako v programu ZCpu
[QUOTE=kevin00;516922]Takže jsi to nekontroloval :rolleyes:[/QUOTE]
Kontroloval,ale kdyz jsem videl zaskrtle max 2 procesory,tak jsem nepocital,ze to musim vypnout,aby mi najeli vsechny ctyri jadra.
Jinak uz mi to bezi.Jeste jedna otazecka,kdyz najedu doZCpu,mam tam 4 threads,nemelo by tam byt 8?Kazdopadne dekuji moc za help
Kontroloval,ale kdyz jsem videl zaskrtle max 2 procesory,tak jsem nepocital,ze to musim vypnout,aby mi najeli vsechny ctyri jadra.
Jinak uz mi to bezi.Jeste jedna otazecka,kdyz najedu doZCpu,mam tam 4 threads,nemelo by tam byt 8?Kazdopadne dekuji moc za help