Ahoj...
Budu kupovat klávesnici a rozhodl sem se, že si koupím i nějaký levnější volant na občasné používání. Limit by měl být do 1000Kč (lépe i méně), ale taky aby to nebyl absolutní šunt (vím, že do 1000Kč je vše šunt). Můj PC máte v popisu a OS je W7 Pro 64-bit.
Bude to na nějaké závodní hry, nebo teď např na Euro Truck Simulator 2.
Díval sem se třeba na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
za všechny rady děkuji.
Budu kupovat klávesnici a rozhodl sem se, že si koupím i nějaký levnější volant na občasné používání. Limit by měl být do 1000Kč (lépe i méně), ale taky aby to nebyl absolutní šunt (vím, že do 1000Kč je vše šunt). Můj PC máte v popisu a OS je W7 Pro 64-bit.
Bude to na nějaké závodní hry, nebo teď např na Euro Truck Simulator 2.
Díval sem se třeba na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
za všechny rady děkuji.
Tipl si to správně, do 1.000 Kč je to všechno šunt a akorát by si vyhodil peníze. Jedinou možností je koupit nějaký použitý. Např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Použitým věcem nevěřím. Mě opravdu stačí volant, který použiju občas. + tam je i nějaká platba předem, což už vůbec ne... Chtěl bych koupit nějaký nový do 1000Kč... stačí, když vydrží dva roky...
Levné volanty jsou problém. Mají spoustu neduhů (velké vůle, problematická kalibrace, nekvalitní materiály, odfláknuté pedály, ovladače), takže ve výsledku mohou pocit z hraní značně znechutit. Problém je, že kvalitní střední třída prakticky vymizela. Řady Logitech Force GS/GT bývaly ideálem, který nabízel velmi slušnou kvalitu za rozumnou cenu, ale dnes se (hlavně cenově) přesunul do vyšší střední třídy.
njn... Ale potřebuji nějaký levný volant, který aspoň ty 2 roky vydrží... Bazaru moc nevěřím, protože nikdy nevím, jestli to není nějak vadné a už vůbec nevěřím platbám předem... Takže chci koupit nějaký levnější nový volant... Takže všechny pod 1000 Kč sou stejné šunty a je jedno jaký koupím?
Pokud to nejde jinak, vzal bych Thrustmaster Ferrari GT. Jak už bylo řečeno, za 1000Kč to nebude žádná sláva, ale raději Thrustmaster než nějaký Genius. :slug
Spíše bych zvážil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Ano, cena dvojnásobně převyšuje limit, ale když volant, tak rozumný. A jak jednou zkusíš Force Feedback, už nechceš jinak.
Bohužel fakt nemám peníze... Opravdu mi stačí obyčejný volant na 2 roky, než koupím pořádný. Bude to na nějaké závodní hry a teďka dost na Euro Truck Simulator 2...
[QUOTE=Jiri@tncm;516931]vzal bych Thrustmaster Ferrari GT[/QUOTE]
Vypadá dobře. Chápu, že moc lepší se v té cenové relaci najít nedá, ale mě u toho Geniusu zaujala ta "řadící páka :D". (Tady to má zase řazení pádly, což nijak nevadí :) )
[QUOTE=Jiri@tncm;516931]vzal bych Thrustmaster Ferrari GT[/QUOTE]
Vypadá dobře. Chápu, že moc lepší se v té cenové relaci najít nedá, ale mě u toho Geniusu zaujala ta "řadící páka :D". (Tady to má zase řazení pádly, což nijak nevadí :) )