UHS-I technologie
Zdravím,
koupil jsem si od SanDisku 16GB SD karu, která má dosahovat rychlostí až 45MB/s díky technologii UHS-I - alespoň takto jsem to pochopil :).
Otázka zní: potřebuji na to nějakou spešl čtečku, nebo stačí normál čtečka do USB 2?? Nebo třeba i přes kabel s foťáku??
Díky
koupil jsem si od SanDisku 16GB SD karu, která má dosahovat rychlostí až 45MB/s díky technologii UHS-I - alespoň takto jsem to pochopil :).
Otázka zní: potřebuji na to nějakou spešl čtečku, nebo stačí normál čtečka do USB 2?? Nebo třeba i přes kabel s foťáku??
Díky
Pres USB2 dostanes se stestim 35MB/s, potrebujes neco rychlejsiho na druhem konci ;) Jinak by mela fungovat v SDHC ctecce, je to jen oznaceni rychlosti.
USB 2.0 opravdu nestaci, nemluve o tom, ze USB 2.0 ctecky dost casto ani nedosahnou na hranici USB 2.0 (stejne jako jenom zlomek USB 2.0 flesek jede na >20MB/s). Je treba USB 3.0 ctecka, napr [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] by nemela mit s udavanou rychlosti problem..
S kabelem fotaku to bude jeste horsi. Jestli se to za posledni leta nak nezmenilo, tak to klidne jede i pod 1MB/s..
S kabelem fotaku to bude jeste horsi. Jestli se to za posledni leta nak nezmenilo, tak to klidne jede i pod 1MB/s..