Problém s využitím procesoru
Ahoj mám problem s procesorem a jeho vyuzitim, nedavno jsem si slozil pc a nainstaloval jsem si win7 a po pár dnech poouzivani jsem si vsiml že procesor je až nadmiru zatezovan a přitom jsem pracoval jen s prohližecem nevite cim to je ?
[QUOTE=r34ktor;518175]Přepni na záložku Procesy, a podívej se.[/QUOTE]
ano chápu že počet procesů má vliv na využiti ale nezdá se mi že by těch procesu bylo tolik nebo že by byli tak náročný na to abych to tam takhle skákalo.
ano chápu že počet procesů má vliv na využiti ale nezdá se mi že by těch procesu bylo tolik nebo že by byli tak náročný na to abych to tam takhle skákalo.
Zobrazit procesy vsech uzivatelu a seradit podle Pouziti CPU - tam uvidis, co to vytezuje. Je to stav trvaly (cely den) nebo docasny (pouze po spusteni)?
Pokud by viník nebyl vidět ani pak, stáhni Process Explorer a mrkni na System > Interrupts.
zsdx: je to problém trvalý, po celý den.
nejsem žádný počítačový mág tak přesně nevím na co mám koukat :) ale zarážimě že jen malovaní zabírá 250k paměti, a větší čísla u procesoru skáčou u nečinných procesu systemu a u TrustedInstaler.
A v process explorer přidávám taky :)
nejsem žádný počítačový mág tak přesně nevím na co mám koukat :) ale zarážimě že jen malovaní zabírá 250k paměti, a větší čísla u procesoru skáčou u nečinných procesu systemu a u TrustedInstaler.
A v process explorer přidávám taky :)
O vysokém vytížení způsobeném avgcsrvx.exe je na fóru AVG řada story. Pokud máš free verzi, bude nejlepší zkusit nějakou alternativu (Avast, MSE, Comodo). U placené bych se obrátil na technickou podporu.
a změna antiviru o tolik zlepší ono zatěžování procesoru ? a Kamarád mi doporučil at si avast nestahuji že zas tak dobrý není a sám snim také nemam dobre zkušenosti. a co nod32 ?
[QUOTE=Tagger;518301]a změna antiviru o tolik zlepší ono zatěžování procesoru ?[/QUOTE]
Co to zkusit? Všechny zmíněné (kromě Esetu) jsou zdarma.
Co to zkusit? Všechny zmíněné (kromě Esetu) jsou zdarma.