Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Po aktualizacii ZoneAlarm nenabehne windows

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Vcera som aktulizoval zonealarm a po restarte mi zostane system visiet na modrej obrazovke s napisom vitajte. Ked dam posledna znama konfiguracia-to iste. Ale nudzovy rezim bezi normalne. V nudzaku som odinstaloval zonealarm toolbar,zone alarm odinstalovat nejde. Skusil som sken avastom na virusy-nic. Chcel som spustit aj test po restarte,ale ten sa nespusti. Co by som este mohol skusit? Opravit niejako registre?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    co zkusit opravu systemu z instalacniho DVD?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Som blby,ale ked dam opravit tak mi vyskoci iba prikazovy riadok-windows a neviem,aky zadat prikaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkoušel jsi obnovení systému do doby před updatem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Obnova nefunguje.
    Tak mi bezi obnova z cd-musel som ist dalej,akoze instalovat windows a potom r opravit. Dufam. ze to tym nedokaslen. Minimalne si rozbijem grub, ale to opravim. Neviem,ci nebolo lepsie skopirovat kopiu registrov do registrov. No, co uz pouzil som taku cestu.. Ale vôbec nechapem, ze aktualizacia zonealarm mohla takto rozbit system. A hlavne som reinstaloval asi pred 2 tyzdnami.
    Naposledy upraveno uživatelem kasr: 09-11-2012 v 15:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Teď už je na to pozdě, ale v nouzovém režimu se dala použít deinstalační utilita ZA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Tak mi uz bezi,sice neni to 100 %,musel som preinstalovat drivery grafiky a pytalo to este niejaky status.msi, ale nakoniec som zistil,ze to je od tlaciarne,na cd som ho nasiel a spustil. Chcel som sa vyhnut tomuto sposobu,ale nakoniec to celkom dobre dopadlo.Dokonca instalacka ani nerozbila grub, mbr ostal neporuseny. Ale nedokazem pochopit,ako zone alarm moze rozbit system-ponuklo mi aktualizaciu a nainstalovalo niejaky zone alarm check point. Tak som do buducnosti radsej zakazal cez regino instalaciu tohto programu,aby nahodou to nespustil syn."C:\Program Files\CheckPoint\Install\Launcher.exe" "C:\Program Files\CheckPoint\Install\Install.exe" /r /c "C:\Program Files\CheckPoint\Install\Install.xml"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    ono je uplne nejlepsi si nekam zalohovat obraz disku a v nejhorsim to nahodis z nej
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nenaběhne Windows
    Od mccase69 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-08-2013, 21:58
  2. HDD, nenabehne Windows
    Od Sunshine v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-01-2010, 02:48
  3. Windows nenaběhne
    Od juzmik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2009, 22:18
  4. BIOSy: Nenaběhne windows
    Od athens v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 20:55
  5. nenaběhne windows
    Od charvi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 00:15