Zdravím dva dny zpět mi odešel stary zdroj, koupil jsem si nový Zdroj Enermax NAXN ENP450AGT 450W po zapojení jsem zkusil zapnout PC ale nejede mi obraz ani klavesnice s myší. Děkuji za rady a odpovědi.
Zapojil jsi všechno přídavné napájení, konektory jsou řádně zacvaknuté ? Zkoušel jsi odpojit vše nepotřebné ke startu počítače (HDD, DVD, apod) ?
Jen pro info o jakou sestavu se jedná a jaký byl předchozí zdroj ?
Jen pro info o jakou sestavu se jedná a jaký byl předchozí zdroj ?
starý model byl FSP AX400-PNF, grafika asus hd 5670 1GB, AMD Phenom Quad Core 9500+, Gigabyte GA-M56S-S3, propojené mám snad všechno k zakladovce, cpu, hdd i dvd rom k zakladovce.
[QUOTE=milcek98;518843]Teď jsem zjistil že na procesoru je z ohlých pár článku, tak jestli to nemůže být tím.[/QUOTE]
Článků ? Myslíš pinů, zřejmě ... o jaký se jedná procesor ? Můžeš defekt vyfotit ?
Článků ? Myslíš pinů, zřejmě ... o jaký se jedná procesor ? Můžeš defekt vyfotit ?
AMD Phenom Quad Core 9500+ jo piny jsou na každém kraji trošku ohlé, bohužel nemam k dispozici foťák.
Pravděpodobně jsi je ohnul při vyndávání. Kdyby byly již dříve, nedostal bys procesor do patice (a pokud náhodou ano, jsou nutně některé zlomené).
Mírné ohnutí pohodlně srovnáš např. nožem, kreditkou apod.

Mírné ohnutí pohodlně srovnáš např. nožem, kreditkou apod.

Kolik by jsi do nového procesoru mohl investovat. Rozhodně bych do sestavy moc peněz nedával, už se to nevyplatí - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Patrně jde o nějaký klíčový. Jeden chybějící zemnící/napájecí by nevadil.
Procesory podporované deskou: http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2607
Z nových čtyřjader seženeš např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Levnější alternativou jsou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Procesory podporované deskou: http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2607
Z nových čtyřjader seženeš např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Levnější alternativou jsou [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].