Zdravím všechny, mám skříň Thermaltake M9 ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) a asi mi praskne(viz foto) mám v ní dvě grafifiky v sli, k tomu chladič cpu geminII, ale o ten by ani nešlo, spis o ty grafiky, protože na spodni můžu mít jen originální chladič, který docela řve a nic jinýho tam asi nenarvu, chtěl bych teda, ještě jeden accelero s modulem nebo větrákem, ale nevleze se, vše je způsobeno nejspíš nízkým posazením druhého pci-e slotu který je na 6 ze 7 slotu, poraďte mi prosím nějakou skříň za rozumnou cenu, ke tohle všechno narvu, už jsem slevil z gemina na ninju, ale to jen kvuli přístupu atd, neřeší to chlazení grafik, což je potřeba u 8800gts v sli při dnešních nárocích, děkuji[ATTACH=CONFIG]27209[/ATTACH]
Mám zálusk na coolermater haf 922 nebo 942, ale nevím jestli to pomůže
Mám zálusk na coolermater haf 922 nebo 942, ale nevím jestli to pomůže
Ještě mě napadl nějaký jiný chladič grafiky, který je jen přes 2 sloty a uchladí to bez zbytečného řevu, byla by to levnější varianta. Jakou máš ty case, pro inspiraci :-)
Mám takovej dotázek, vážení. Hodlám dělat upgrade a přesun stávajících střev do nové bedny. Už jsem psal jinde, ale za zeptání nic nedm. Sháním skříň s podporou větrání v horní části. Díval jsem se na booth.cz, protože tam chci nakoupit zas něco za body (pokud možno, moc jich nemám) a nevím, kterou si tam vybrat, aby tomuto požadavku vyhovovala. Na některých to není moc vidět, jiné stojí zbytečný balík