![Nvidia uvádí GeForce RTX 5000 s Blackwellem, mají 2slotové chladiče a zajímavé ceny 61473/nvidia-geforce-rtx-5090-50.webp](nvidia-uvadi-geforce-rtx-5000-s-blackwellem-maji-2slotove-chladice-a-zajimave-ceny/61473/img/nvidia-geforce-rtx-5090-50.webp)
Dobrý den,
potřeboval bych poradit se zdrojem k této sestavě:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - je to sestava na hraní.
Zde jsou zdroje, mezi kterýma váhám:
1) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
3) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
4) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Děkuji za rady. PS.: budu to kupovat u CzC kvůli sestavení PC zdarma a pobočky v mém městě, tak přihlédněte i k těm pamětím :D :)
potřeboval bych poradit se zdrojem k této sestavě:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - je to sestava na hraní.
Zde jsou zdroje, mezi kterýma váhám:
1) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
3) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
4) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Děkuji za rady. PS.: budu to kupovat u CzC kvůli sestavení PC zdarma a pobočky v mém městě, tak přihlédněte i k těm pamětím :D :)
z těch co jsi napsal nic spíše tento
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo modulární tento
nebo modulární tento
no já nevím výrobce gk co si napsal vyžaduje 500w což by teoreticky mohlo stačit pokud už do budoucna nic jiného nepřipojí,ale hlavní rozdíl vidím v 12V větvých-ty jeho shodně 2x 12V 17A,ten můj 2x12V 40 A
[QUOTE=hugostieglitz;519995]no já nevím výrobce gk co si napsal vyžaduje 500w což by teoreticky mohlo stačit pokud už do budoucna nic jiného nepřipojí,ale hlavní rozdíl vidím v 12V větvých-ty jeho shodně 2x 12V 17A,ten můj 2x12V 40 A[/QUOTE]
Vidíš špatně - ten tvůj má 2 x 20 A, ten ET má 2 x 17 A. Rozdíl 6 A, nepodstatné.
Vidíš špatně - ten tvůj má 2 x 20 A, ten ET má 2 x 17 A. Rozdíl 6 A, nepodstatné.
jo máš pravdu-už potřebuju brejle-ale stejně,těch pár stovek navíc se myslím vyplatí-zdroj je základ a od jisté doby nevěřím ničemu co stoji okolo litru
[QUOTE=hugostieglitz;519995]no já nevím výrobce gk co si napsal vyžaduje 500w což by teoreticky mohlo stačit pokud už do budoucna nic jiného nepřipojí...[/QUOTE]
Vůbec nezáleží na tom, co píše výrobce, záleží na spotřebě sestavy... a ta i5-3350P + 7850 + komponenty, s tím se vejde spotřebou do 300W, takže s pětistovkou od SS bude mít dost výkonu i na případnej upgrade.
Vůbec nezáleží na tom, co píše výrobce, záleží na spotřebě sestavy... a ta i5-3350P + 7850 + komponenty, s tím se vejde spotřebou do 300W, takže s pětistovkou od SS bude mít dost výkonu i na případnej upgrade.
Aha no ještě tu mám jeden zdroj, je na mě trošku dražší, ale snad bude při zátěži tižší: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Co si o tom myslíte?