Zdravím. Potřeboval bych od vás radu. Mám grafickou kartu gtx 660ti superclocked a celkem slabý zdroj....když začnu hrát ty náročnější hry..začne smrdět. Tak bych vás prosil o nějaké tipy na výkonné zdroje. (do 1500 kč). Díky
Koukám, že se nakonec ukázalo, že nezavání GK, ale zdroj.
Jaký je zbytek sestavy?
Jaký je zbytek sestavy?
Asi všechno :D. To nejdůležitější je CPU a MB, pak se můžeš i zmínit třeba i o počtu modulů RAM, harddisků,...
jo tamten zdroj bude super k této sestavě :) je o 200 dražší než limit ,ale nebudeš se s ním vůbec trápit a vydrží ti pár let....
Asi se v něm něco pálí. ;) Rozeber ho, a podívej se. Nemusí to být nutně součástky, ale třeba nachytaný prach.
[QUOTE=Finker;520317]Nojo, ale ono to začne smrět tehdy, až zapnu nějakou náročnější hru (battlefield 3 atd.)[/QUOTE]
Pokud se něco pálí, bude to IMHO již nyní viditelné.
Pokud se něco pálí, bude to IMHO již nyní viditelné.
[QUOTE=VencaX;520430]To by se dalo poznat, pokud bys zdroj rozebral.[/QUOTE]
-> ztráta záruky... :D to je docela na hovno....
-> ztráta záruky... :D to je docela na hovno....
[QUOTE=r34ktor;520286]Asi se v něm něco pálí. ;) Rozeber ho, a podívej se. Nemusí to být nutně součástky, ale třeba nachytaný prach.[/QUOTE]
jak taky jinak, ze :mistake
dej na slova Reaktora, pokud je po zaruce tak rozebrat a vycistit, pokud neni tak reklamovat....
jestli PC provozujes v "divokem" prostredi, tak se nediv...
jak taky jinak, ze :mistake
dej na slova Reaktora, pokud je po zaruce tak rozebrat a vycistit, pokud neni tak reklamovat....
jestli PC provozujes v "divokem" prostredi, tak se nediv...
Tak jsem taky skončil u zápachu zdroje, ale trvalého :-D
Mám sestavu Phenom II X6 1075T, 8GB RAM, ATI 6870 1GB. Zdroj jsem měl corsair HX520. Před týdnem jsem zkoušel FarCry3. Dal jsem vyšší detaily, potvrdil a najednou vyhozené pojistky a docela smrádek z PC. Naštěstí odešel jen ten zdroj. Měl jsem ho 4,5 roku a záruka je 5 let, takže odešel na reklamaci tak uvidíme. Snad bude reklamace úspěšná. Jinak bych asi volil místo Corsairu ten Seasonic M12II 520W. Nebo myslíte, že vzít už raději 620W??
Mám sestavu Phenom II X6 1075T, 8GB RAM, ATI 6870 1GB. Zdroj jsem měl corsair HX520. Před týdnem jsem zkoušel FarCry3. Dal jsem vyšší detaily, potvrdil a najednou vyhozené pojistky a docela smrádek z PC. Naštěstí odešel jen ten zdroj. Měl jsem ho 4,5 roku a záruka je 5 let, takže odešel na reklamaci tak uvidíme. Snad bude reklamace úspěšná. Jinak bych asi volil místo Corsairu ten Seasonic M12II 520W. Nebo myslíte, že vzít už raději 620W??
Pokud bys bral Seasonic, mrkni na G series 550W (SSR-550RM)/650W (SSR-650RM).
Jo na ten jsem se taky díval. Je ta serie G lepší? Já právě nikde nenašel nějaké hodnocení.
Stejně napřed musím počkat jak dopadne reklamace. Možná mě něco nabídnou sami místo toho HX, když už se nedělá
Stejně napřed musím počkat jak dopadne reklamace. Možná mě něco nabídnou sami místo toho HX, když už se nedělá
Seasonici jsou dobré zdroje sám mám M 12II 620 Jen si dej pozor na délku kabelů pokud máš větší skřín mohl by si mít problém
Takže přátelé, odborníci. Můj zdroj Corsair HX 520, který mě odešel do věčných lovišť mi dobropisovali, takže nezbývá než si vybrat nový. Chci opět nějaký kvalitní zdroj ideálně s cable managementem.
Moji favoriti jsou:
Seasonic M12II-520 (5 let záruka)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Seasonic G series 550W (5 let záruka)
případně Enermax Triathlor ETA550AWT-M (ale ten má jen 2 roky záruku.)
Který z nich popřípadě jaký jiný by jste mi doporučili? Ideálně asi i s tou 5 letou zárukou. TO se mi teď u Corsaira hodilo. Odešel po 4,5 letech.
Moji favoriti jsou:
Seasonic M12II-520 (5 let záruka)
Seasonic G series 550W (5 let záruka)
případně Enermax Triathlor ETA550AWT-M (ale ten má jen 2 roky záruku.)
Který z nich popřípadě jaký jiný by jste mi doporučili? Ideálně asi i s tou 5 letou zárukou. TO se mi teď u Corsaira hodilo. Odešel po 4,5 letech.