![AMD: "Za nedostatek procesorů Ryzen 9800X3D může Intel, Arrow Lake je totiž příšerný" 61490/amd-ryzen-intel-core-50.webp](amd-za-nedostatek-procesoru-ryzen-9800x3d-muze-intel-arrow-lake-je-totiz-priserny/61490/img/amd-ryzen-intel-core-50.webp)
Aktivacia Win. XP
Mam win xp home edition sp 2 OEM. formatoval som disk a nainstaloval tento windows . ked ho chcem aktivovat cez internet tak mi pise toto
http://ukazto.com/?img=Beznzvu-37g1.jpg
teraz som ho chcel aktivovat cez internet 4-krat. Dakujem za radu
raz mi odisiel pevny disk
a potom kvoli vírom
Ako sa to da vyriesit? telefonovat?
http://ukazto.com/?img=Beznzvu-37g1.jpg
teraz som ho chcel aktivovat cez internet 4-krat. Dakujem za radu
raz mi odisiel pevny disk
a potom kvoli vírom
Ako sa to da vyriesit? telefonovat?
[quote=Asus;39687]Ako sa to da vyriesit? telefonovat?[/quote]
Ano proveď aktivaci po telefonu,mě se tohle stalo při aktivaci fungl nových XP Pro ,originál zabalených a v neporušeném obalu.
Pokud by to nešlo ani přes telefon tak tě to po určité době přepojí na operátora a ten ti to po pár dotazech pustí.
Ano proveď aktivaci po telefonu,mě se tohle stalo při aktivaci fungl nových XP Pro ,originál zabalených a v neporušeném obalu.
Pokud by to nešlo ani přes telefon tak tě to po určité době přepojí na operátora a ten ti to po pár dotazech pustí.
No už dvakrát se mi to stalo na nových OEM XP HOME. No tak musíš telefonicky, ale mají už na to automat, takže to jde celkem hladce .
Včera jsem zrovna jedny OEM Win XP Home instaloval a naprosto bez problémů jsem je aktivoval po síti. Asi to bude nějaký začarovaný :-)
Obcas se to stane :) Ale jak uz zde bylo napsano aktivujes to pres tel automat .. horsi je pokud ti treba odejde nejaky hw a jsi nuceny ho vymenit .. pak nefacha ani aktiovace po tel ale staci tam zavolat na hotline rict jim otrepanou frazi o vymene hw v ramci zaruky a oni ti to zaktivuji.
Mam pocitac s legalnimi Win XP Home, zrejme OEM verzi a poridil sem novy disk, na ktery si chci ty Win nainstalovat a puvodni disk zrusit. Mam ale problem, protoze nemam instalacni CD ani licencni cislo. Je nejaka legalni bezplatna moznost jak to vyresit?
Já myslím, že by to mohlo vyjít. Nainstaluj si tam nějaký prográmek, který Ti z instalace vytáhne sériové číslo a to pak použij na infolince Microsoftu... Já k tomuhle účelu používám např. jeden super nástroj, ale momentálně si nemůžu vzpomenou, jak se jmenuje. Tak kdyby jsi žádný nenašel, tak dej vědět a já ho zkusím najít nebo si aspoň vzpomenou na jeho název...
na www.belarc.com v sekci download stahnes advisor.exe to spustis a ono ti tu udela kompletni vycuc z pc a hodi report se vsema cislama .. a pak postup viz prispevek nize.
Já bych přenesl systém Ghostem, ale když jinak nedáš, tak si přečti Product Key pomocí Everestu.
btw: K reinstalaci nepotřebuješ originál CD - stačí WAREZ (takzvaná záložní kopie), k legálnosti ti pouze stačí Product KEY + LEGÁLNÍ štítek. :shut
btw: K reinstalaci nepotřebuješ originál CD - stačí WAREZ (takzvaná záložní kopie), k legálnosti ti pouze stačí Product KEY + LEGÁLNÍ štítek. :shut