Zdravím Hardweráci. Mám problém s multifunkčným hp deskjet f2180. pokial som ho používala na starom booku s windows XP, nebol problém, ani skener ani tlač, dokonca som si mohla skontrolovať aj množstvo náplne v kartridgoch.
ale po vymene notebooka za novší s Win.7 mi vznikli problémy.
-nemôžem nájsť SW pre toto zariadenie kompatibilné s Win.7
-nedá sa mi kontrolovať stav náplní v kartridgoch
-pri tlači súborov JPG mi netlačí farebne, pri tlači dokumentov doc., xls. všetko v poriadku
Vedel by mi niekto poradiť, kde robím chybu, aky software mám použiť , prípadne ako zmeniť nastavenia?
Za rady vopred ďakujem.
ale po vymene notebooka za novší s Win.7 mi vznikli problémy.
-nemôžem nájsť SW pre toto zariadenie kompatibilné s Win.7
-nedá sa mi kontrolovať stav náplní v kartridgoch
-pri tlači súborov JPG mi netlačí farebne, pri tlači dokumentov doc., xls. všetko v poriadku
Vedel by mi niekto poradiť, kde robím chybu, aky software mám použiť , prípadne ako zmeniť nastavenia?
Za rady vopred ďakujem.
Hľadala, no pre 7ku som nenašla, myslím že aj to že nemám soft pre 7ku je môj problém, môže sa stať, že výrobca nezverejní soft pre novší OS ?
Vďaka, pozriem sa na to, a spýtam sa ešte, jazyk sa dá zvoliť pri inštalácii, alebo dodatočne upraviť ?
V nabídce klikni na ?Select a different language a posléze vyber Czech, poté vybereš operační systém pro který chceš ovladač stáhnout. Předpokládám, že při změně jazyka na český bude instalace a ovladač + obslužné programy v jazyce českém.
Vďaka za radu, mám ešte niečo rozrobené, potom sa na to pozriem, ak nestihnem, zajtra dokončím a dám vedieť, ako som dopadla,
ešte raz Vďaka, ste profíci.
ešte raz Vďaka, ste profíci.
Zdravím Vás, takže ako som dopadla. SW som nainštalovala, pred sťahovaním som nastavila jazyk češtinu, OS 7, stiahla som a nainštalovala. viem si už skontrolovať stav náplní, ale, neviem, zmeniť jazyk, stále je ENGLIS, a súbory JPG mi netlačia farebne, všetko mám ok vo farbe, až potial, ked mi otvorí náhľad pred tlačou, tam mi už zobrazuje čiernobielo, kazety mám nastavené na čierna a trojfarebná, neviem či mám zmeniť ešte niekde nastavenia, a aj ten jazyk, dajte ešte radu.
Dakujem
Dakujem
Pokud nikde v nastavení není nastavení jazyka rozhraní, tak budou s největší pravděpodobností ovladače v anglickém jazyce. Nejdou barevně tisknout pouze soubory jpg ? png, bmp a jiné je možno tisknout barevně bez problémů ? Není v nastavení možnost nastavit tisk fotografie -> barevně :notsure
V balíčku čeština je. Díval jsem se.
Nabízí se následující vysvětlení - OS máš ve slovenštině, a jelikož ta v ovladači podporována není, automaticky se zvolí výchozí angličtina.
Postupuj následovně:
[LIST=1]
Odpoj tiskárnu z USB portu. Odinstaluj stávající ovladač. Restartuj PC. Rozbal instalační balíček pomocí 7-zip na disk. Otevři vytvořenou složku a udělej zástupce programu Setup.exe. Otevři jeho vlastnosti, a v poli cíl přidej na konec následující parametry /L 1029 (tím natvrdo zvolíš češtinu). Poklepáním na zástupce spusť instalaci.
Nabízí se následující vysvětlení - OS máš ve slovenštině, a jelikož ta v ovladači podporována není, automaticky se zvolí výchozí angličtina.
Postupuj následovně:
[LIST=1]
r34ktor asi budeš mať pravdu s tou SLOVENšTINOU, , pokusím sa to nastaviť ako píšeš a dám vedieť.
Dík zatial.
Dík zatial.