Spomalenie vypaľovania v Nero 12 po 30%
Dobrý deň.
Pri vypaľovaní DVD v programe Nero 12 sa mi z ničoho nič spomalí približne po tridsiatich percentách vypaľovanie. To znamená, že začne páliť normálne a ukazovať reálny zostávajúci čas (pri 8x je to vyše 8 minút), no práve po tejto percentáži to rapídne klesne a zbytok dopáli 2x rýchlosťou (presnejšie 1.9x) a celkový čas vypaľovania je vyše 12 minút.
Presne toto mi robí aj druhá mechanika (tentokrát ide o BluRay mechaniku), ktorou zvyknem vypaľovať 4x, čiže celkový čas sa z pôvodných 27 minút predĺži na 45.
O hardvérový problém zrejme nepôjde (počítač má len vyše mesiaca), preto som nahodil najnovšie ovládače pre základnú dosku, no bohužiaľ bez výsledku.
Vopred ďakujem za akékoľvek rady.
Pri vypaľovaní DVD v programe Nero 12 sa mi z ničoho nič spomalí približne po tridsiatich percentách vypaľovanie. To znamená, že začne páliť normálne a ukazovať reálny zostávajúci čas (pri 8x je to vyše 8 minút), no práve po tejto percentáži to rapídne klesne a zbytok dopáli 2x rýchlosťou (presnejšie 1.9x) a celkový čas vypaľovania je vyše 12 minút.
Presne toto mi robí aj druhá mechanika (tentokrát ide o BluRay mechaniku), ktorou zvyknem vypaľovať 4x, čiže celkový čas sa z pôvodných 27 minút predĺži na 45.
O hardvérový problém zrejme nepôjde (počítač má len vyše mesiaca), preto som nahodil najnovšie ovládače pre základnú dosku, no bohužiaľ bez výsledku.
Vopred ďakujem za akékoľvek rady.
Nabobtnale Nero 12 sice neznam, pouzivam posledni verzi 6..., ale jako prvni odinstaluj ve spravci zarizeni mechanik a restartuj pociac, ovladace se doinstaluji samy...
spise bych si stahl nejaky free pgm, napr. ImgBurn, zda se rychlost bude opet menit...
BTW: to Nero je legalni?, pokud jo, obrat se na podporu Ahead....., jo, jeste si neuvedl verzi OS...
spise bych si stahl nejaky free pgm, napr. ImgBurn, zda se rychlost bude opet menit...
BTW: to Nero je legalni?, pokud jo, obrat se na podporu Ahead....., jo, jeste si neuvedl verzi OS...
Ahoj taková kontrolní otázka ,na jaké média vypaluješ?(značka).Nero 12 neznám mám 6 to byla poslední slušná verze(aspon pro mne).Takhle dlouho jsem vypaloval na stařičké Toshibě 1DVD 58minut a to jsem to mněl nastavený na 2x.Skus vyzkoušet jinou značku media.Zdar a sílu.
Zkus verzi 6.6.0.13 - ta jede podle mně super, nějaké nové experimenty nemusím zkoušet. Proč také, že... :mistake
...vyřešeno "na denním pořádku" včera vedle na TVF přes SZ. Příčinou je s 95% pravděpodobností přítomnost současně spuštěného krámu DT (DaemonTools) a dalších aplikací... Aneb browsovat Operou po webu současně při vypalování není zrovna ten nejlepčí nápad. :thumbdown