Víkendová diskuze: Odpočinek
Tímto Vás zveme na Víkendovou diskuzi na téma:
Vánoce jsou časem klidu a odpočinku. Jaký je váš recept na odpočinek od hardwarových a technických záležitostí? Máte nějaký zaručený recept jak nabrat energii a chuť po Novém roce opět zasednout k těm "strojům"? Zapojte se do diskuze!
Zúčastnit se mohou i neregistrovaní, stačí stisknout tlačítko Odpověď u levého okraje stránky nad a pod příspěvky.
[SIZE="5"]Odpočinek[/SIZE]
Vánoce jsou časem klidu a odpočinku. Jaký je váš recept na odpočinek od hardwarových a technických záležitostí? Máte nějaký zaručený recept jak nabrat energii a chuť po Novém roce opět zasednout k těm "strojům"? Zapojte se do diskuze!
Zúčastnit se mohou i neregistrovaní, stačí stisknout tlačítko Odpověď u levého okraje stránky nad a pod příspěvky.
Můj dobrý kamarád, opilý námořník, slaví Vábnoce už od začátku Prosince, dle hesla "Sex, drogy a Rock'n Roll". Otec je obchodní cestující, má pořád na pilno - nic mu není svaté. Tak to vypadá, že Vábnoce strávím sám, za pecí, se svou kočkou, které jsem dal jméno Erwin...
Vánoce jsou svátky úklidu - takže srovnat ikonky na ploše, konečně roztřídt ty hafa "Nových složek (x)", pak možná taky trochu pomoct s úklidem mé drahé polovičce :D.
Slipy se maj plnit o Vánocích - na to nezapomeňte, velmi důležité :D.
Každopádně jako každý rok vyrazíme mezi přátele a budem se bavit, protože Vánoce jsou přeci o lidech :)
Slipy se maj plnit o Vánocích - na to nezapomeňte, velmi důležité :D.
Každopádně jako každý rok vyrazíme mezi přátele a budem se bavit, protože Vánoce jsou přeci o lidech :)
Žrádlo,Sex a vše co zrovna Vám dělá dobře.
I kdyby to bylo lehce perverzní (třeba zametání sněhu).
Pěkné svátky všem.
Neregistrovaný (Hahaha)
I kdyby to bylo lehce perverzní (třeba zametání sněhu).
Pěkné svátky všem.
Neregistrovaný (Hahaha)
Já u PC relaxuji nebo dělám práci, ale pro sebe. V práci sice máme taky PC, ale kde dneska nejsou. Navíc nejsem "kancelářská krysa", takže kdybych chtěl tak v práci strávím mimimum času u PC, takže odpočinek v tomto směru nepotřebuji.
Udělám si dvojité ristreto, to dám do mini termosky, pak ovocný čaj, hodím do mp3 carmina burana nebo louskáčka, vyjedu autem někde daleko na kopec do přírody kde v okruhu cca 1km není ani jeden dům, pak sednu venku na židli a za zvuku klasiky popíjím kávu a kouřím ručně balenou cigaretu. Lze aplikovat i s podobně úchylnými přáteli.
Škoda že není sníh, bez něj to nebude ono.
Škoda že není sníh, bez něj to nebude ono.
S partou lidí z tábora párkrát do roka zajedem na na srub, kde není ani voda (zamrzá - btw kadiboudy 200m od srubu jsou v -20°C docela zážitek :D ). Vezme se sud, kupa jídla, chlastu, zaparkuje se cca 1km daleko pod kopcem (v zimě nereálný vyjet - i projít je problém) a celej víkend nikdo není dostupnej + poblíž jsou každoročně závody psích spřežení.
I těch 14 dní v létě, kdy dělám vedoucího je pro mě "dovolená". Řeknu, že na 14 dní jedu pryč a NIC nemusím řešit :)
I těch 14 dní v létě, kdy dělám vedoucího je pro mě "dovolená". Řeknu, že na 14 dní jedu pryč a NIC nemusím řešit :)
Ja uz mam darky zabaleny, pivo nakoupeny, takze sednu ke kompu a budu davat....... :D A cely Vanoce me nikdo nikam nedostane. Zadny knajpy, vecirky, prochazky a podobny veci :D Jen komp, ja a BlackMesa strejchnuta COD, NFS, ETS2 a Dirt2 :D
Taky mam klid od tech blbejch zkousek.....pac 4x predtermin :D
Taky mam klid od tech blbejch zkousek.....pac 4x predtermin :D