Využití 3d pro 2 osoby
Tak jsme si doma k vánocům dali novou tv lg s pasivním 3D, tak mě hned po vzoru jejich dual play(což funguje pro hry a tudíž mě to nezajímá) napadlo 3D využít aby 2 lidé sledovali každý něco jiného, nevíte někdo o nějakém přehrávači kam bych vrazil 2 různá videa a vyhodilo by to jakop výstup jejich mix jako 3D(jedno jako pravé oko, druhé jako levé)?
a ideálně ještě dokázalo každou zvukovou stopu pouštět do jiné zvukovky(ale to bych asi chtěl pro začátek moc)?
a ideálně ještě dokázalo každou zvukovou stopu pouštět do jiné zvukovky(ale to bych asi chtěl pro začátek moc)?
Tak jsem zatí googlováním zjistil, že Nvidia Player dokáže mnou požadovaným přehrát různé videa, ale jen s jedním zvukem, nenajde se někdo, kdo by přišel na to jak míchat třeba video+obraz z tv karty, nebo video+stream? Principiálně mi to nepřijde až tak složité, jen to vrazí 2 obrazy pod sebe, nebo vedle sebe, nikdo o ničem takovém neví?
Mám LG 3D monitor k počítači a trochu laborování za sebou. Na dotazovaný účel by se mohla hodit utilita "StereoMovieMaker", je to jednoduchý free prográmek
a zvládá toho dost. Ke stažení třeba na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Akorát by oba potřebovali brýle se stejnou polarizací na obě oči, takže s původní výbavou k televizoru to určitě nepůjde (leda, že by se každý koukal jedním okem- jeden levým a druhý pravým):)
a zvládá toho dost. Ke stažení třeba na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Akorát by oba potřebovali brýle se stejnou polarizací na obě oči, takže s původní výbavou k televizoru to určitě nepůjde (leda, že by se každý koukal jedním okem- jeden levým a druhý pravým):)