win xp nenajede
Ahoj.mám takovej malej problém.dostalo se mi do rukou pc které nechce najet.má win xp a jsou tam dva uživatelské profily.windows nabiha a problém nastane při kliknutí na uzivatelsky profil.pc napíše přihlašování profilu a ihned píše zase odhlasovani.prostě mi tam zase zůstane ta zakl. obrazovka s výběrem profilu.setkali jste se stim někdo?
ještě jedna věc.kde se dá sehnat nebo píš stáhnout win xp home????v pc je oem verze a kdyby byla potřebovat přeinstalovat .product key mám.
Stáhnout se dají určitě, ale link zde nečekej.
[QUOTE=Pravidla]1.2.2 - Obsah (nebo odkazy na něj) vulgární, osočující, urážlivý, rasistický či jinak pobuřující, odporující zákonným normám a nařízením (warez apod.) nebo dobrým mravům.[/QUOTE]
[QUOTE=Pravidla]1.2.2 - Obsah (nebo odkazy na něj) vulgární, osočující, urážlivý, rasistický či jinak pobuřující, odporující zákonným normám a nařízením (warez apod.) nebo dobrým mravům.[/QUOTE]
no počkej.tady se o nic nezákoného nejedná.potřebuji stáhnout instalační cd.produkt klíč mám nalepenej na pc tudíž se jedná o legální systém!!!!!!nevidím důvod proč by mi sem tedy někdo nedal link na stažení.
tak jsem zkoušel nouzový režim ale nefunguje.napadlo mě počítač při nabíhání ještě restartovat tak aby mi naběhla tabulka na výběr spuštění a zadal bych tam spustit poslední funkční konfiguraci(přiznám e že ted přesně nevím jak je to tam přesně napsané)průšvih ale je že si nemůžu v té tabulce nic vybrat protože se tváří klávesnice jak kdyby nešla.Přitom při zobrazení profilu normálně funguje.jedinné asi ještě možné řešení bude nabootovat instalační cd a zkusit opravu.Nebo vás ještě něco napadá????