Odesla mi 8600 gt
Zdur. Trosku jsem cistil a luxoval pc a pri tom jsem asi dosral grafiku - odstranoval jsem z ni chladic a odlepil jsem kousek toho čipu s tím....nejspíš byla zavarena k chladici, protože ten byl celej zaprasenej a nejspis ani nechladil. Mel jsem tam Nvidia 8600 GT. Mam si koupit k tomu koupit tu samou nebo byste mozna poradili i neco novejsiho?
Komponenty:
Intel core 2 duo 1,8 ghz
RAM: 2gb
Zdroj: 300W
Zakl. deska - gigabyte-945GZM-S2...mam podezreni ze podoporuje max 2 gb ram ale nejsem si jistej (jsou tam jenom 2 sloty na ramku - v obou mam 1 gb)
Chtel bych rozjet aspon na minimalni detaily CS:GO na 100 fps. Na 8600 GT jsem to rozjel na 50 FPS.
Poradte nejlepsi grafiku co do toho bude pasovat a nebudou to brzdit ostatni komponenty. Diky
Komponenty:
Intel core 2 duo 1,8 ghz
RAM: 2gb
Zdroj: 300W
Zakl. deska - gigabyte-945GZM-S2...mam podezreni ze podoporuje max 2 gb ram ale nejsem si jistej (jsou tam jenom 2 sloty na ramku - v obou mam 1 gb)
Chtel bych rozjet aspon na minimalni detaily CS:GO na 100 fps. Na 8600 GT jsem to rozjel na 50 FPS.
Poradte nejlepsi grafiku co do toho bude pasovat a nebudou to brzdit ostatni komponenty. Diky
8800GT/9800GT GTX260. Uz i GTX260 to bude brzdit CPU - pomohlo by ho trochu natocit.
Jelikoz tyhle karty jsou dost zrave, je nutne znat presny typ zdroje.
Jelikoz tyhle karty jsou dost zrave, je nutne znat presny typ zdroje.
radsi bych neco uplně novýho se zárukou co se dá sehnat na alze nebo czc...třeba toto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ?
ale asi tezko na tom rozjedu cs:go na 100fps no...
ale asi tezko na tom rozjedu cs:go na 100fps no...
[QUOTE=Mrazone;524359]radsi bych neco uplně novýho se zárukou co se dá sehnat na alze nebo czc...třeba toto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ?
ale asi tezko na tom rozjedu cs:go na 100fps no...[/QUOTE]
A kolik chces investovat??? Treba Radeon 7770 si dava Global Offensive 128FPS ve Full HD, ale zase stoji skoro 3 litry...
http://www.notebookcheck.net/Counter-Strike-Global-Offensive-Benchmarked.81183.0.html
ale asi tezko na tom rozjedu cs:go na 100fps no...[/QUOTE]
A kolik chces investovat??? Treba Radeon 7770 si dava Global Offensive 128FPS ve Full HD, ale zase stoji skoro 3 litry...
http://www.notebookcheck.net/Counter-Strike-Global-Offensive-Benchmarked.81183.0.html
128fps je hezký jen pokud má nejnovější 3D monitor který zvládne 140Hz,HD 7750 je dobrá,ale zase moc peněz,co třeba taková GTS 450 ?
Edit. ta má přídavné napájení :/
Edit. ta má přídavné napájení :/
[QUOTE=Matherdet;524369]128fps je hezký jen pokud má nejnovější 3D monitor který zvládne 140Hz,HD 7750 je dobrá,ale zase moc peněz,co třeba taková GTS 450 ?
Edit. ta má přídavné napájení :/[/QUOTE]
Tak jasne, ze jo, ale ja vychazel z pozadavku vyse uvedeneho, ze to ma mit 100+ FPS. Podle me by na CS-GO v klidku stacil Radeon 6570, ale nevim, jestli zmakne dat tech 100 FPS :-)
Edit. ta má přídavné napájení :/[/QUOTE]
Tak jasne, ze jo, ale ja vychazel z pozadavku vyse uvedeneho, ze to ma mit 100+ FPS. Podle me by na CS-GO v klidku stacil Radeon 6570, ale nevim, jestli zmakne dat tech 100 FPS :-)
[QUOTE=Mrazone;524380]a nebudou karty jako 7700 brzdit ty ostatni komponenty ? 2gb ram, low procak, atd.[/QUOTE]
To jo,koukej po těch kartách co jsem ti psal.V opačném případě bys musel investovat do lepší 775 desky a zdroje.Tvůj procák obecně nemá problém s frekvencí kolem 3Ghz,ale musíš mít lepší desku a pak už by ta 7770 měla smyl.Takto to je na karty co jsem ti psal nebo max 5750/6750.Mají nízkou spotřebu + slušný výkon.
Nebo je možnost celý základ prodat a přihodit pár tisíc na celkový upgrade.Na aukru když budeš mít štěstí,tak prodáš své komponenty kolem 1500,- možná o něco výš,no a když přidáš 3,5k tak máš slušný "herní" základ. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
To jo,koukej po těch kartách co jsem ti psal.V opačném případě bys musel investovat do lepší 775 desky a zdroje.Tvůj procák obecně nemá problém s frekvencí kolem 3Ghz,ale musíš mít lepší desku a pak už by ta 7770 měla smyl.Takto to je na karty co jsem ti psal nebo max 5750/6750.Mají nízkou spotřebu + slušný výkon.
Nebo je možnost celý základ prodat a přihodit pár tisíc na celkový upgrade.Na aukru když budeš mít štěstí,tak prodáš své komponenty kolem 1500,- možná o něco výš,no a když přidáš 3,5k tak máš slušný "herní" základ. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]