Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: náhradní RAM

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    Zdravím potřeboval bych dokoupit k těmto dvěa modulům ram

    http://www.czc.cz/kingston-hyperx-t1.../75519/produkt

    ještě jednou to samé,ale už se neprodávaj(pokud je někde najdete dejte vědět prosím),doporučte prosím adekvátní kit 2x2 Gb aby spolu šli a nedělali problémy

    Díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    tam jsem už psal ale ještě nepřišla odpověd

    edit tak už jsou na cestě dík
    Naposledy upraveno uživatelem hugostieglitz: 08-02-2013 v 20:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Obecně řečeno, kup jakékoliv se stejnými parametry. V BIOSu si nastav moduly RAM manuálně podle toho nejhoršího modulu který je zapojen a měly by Ti fungovat bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    no když koupím něco co má stejné časování konkrétně cl 9-9-9-24-32 an stačí tedy jen nastavit děličkou na 1600 Mhz(což je současný stav) tak by problémy být neměli?
    a je jedno jakou značku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Nemely........Ale neodpustim si poznamku, proste provozovat pameti na frekvenci a casovani horsim, nez udava vyrobce mi prijde nelogicke........ Kdyz si koupim 2000Mhz RAMky, tak chci aby jely na 2000Mhz nebo vic. Ale urcite ne min........
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od hugostieglitz Zobrazit příspěvek
    no když koupím něco co má stejné časování konkrétně cl 9-9-9-24-32 an stačí tedy jen nastavit děličkou na 1600 Mhz(což je současný stav) tak by problémy být neměli?
    a je jedno jakou značku?
    Ano, přesně tak.
    Dle popisu máš zřejmě špatně nastaveny moduly RAM či je špatně detekuje základní deska. Podle datasheetu mají specifikaci v profilu JEDEC: DDR3-1333 CL9-9-9 @1.5V, XMP #1: D3-2000 CL9-11-9-27 @1.65V a XMP #2: D3-1866 CL9-11-9-27 @1.65V. Tudíž můžeš vybrat moduly RAM podle těchto parametrů, např.: Kingston HyperX 4GB.



    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    tak díky za odpovědi
    add georginek-tyhle paměti jsou na starším pc-klouček ted experimentuje s AAE tak mu do toho vrazím dalčí 4gb ram-jinak bios je nastaven na default pouze dělička ram je 1:4 tj. 1600 mhz.V biosu už jde zvednout frekvence pouze zvednutím taktu cpu ale vzhledem k levnějšímu chladiči nebudu riskovat-pokud jde frekvence ram nastavit jinak poradte prosím,xmp je pro mě nedostupné(amd platforma)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Náhradní displej
    Od Matherdet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-12-2013, 21:45
  2. Logitech X-240 - Náhradní díl
    Od Horymir v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-12-2011, 08:57
  3. Náhradní modulární kabely
    Od petnek v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-06-2011, 22:22
  4. Náhradní díly
    Od losdoctoros v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-11-2008, 14:25