Skalní linuxáři, mám pro vás jednoduchý dotaz - koupili by jste si (pro svou vlastní potřebu na svůj vlastní počítač) Office na Linux, pokud by ho MS vydal?
Nikoliv, osobně mi vždy dostačoval LibreOffice. Otázkou by spíše pro každého uživatele bylo co mi ten či onen balík nabídne oproti jinému a potřebuji to ?
Asi tak, já si v klidu vystačím s LibreOffice nebo OO, a to stejně v 99% případů spíš sáhnu po nějakým jednoduchým texťáku nebo potom radši rovnou texmakeru
Ač nepřítel Linuxu a zejména jeho vymaštěných propagátorů (ne uživatelů a schopných) velice rád uvítám OFFICE na všech možných klonech Linuxu. Ulehčí se práce lidem, co čekají na možnost práce na PC s WIN majíc rozhodnutím kinder managementu na stolech stroje s Linuxem.
Už jsem párkrát přemýšelel o přechodu na nějakou distribuci linuxu, ale odradilo mě vždy pár věcí a jedna z nich je právě office. Dělám i složitější dokumenty, než jen prostý text a vadilo mi, že když něco naformátuju v MSO a potom zobrazím v OO/Libre, tak že se to zobrazí jinak, než chci a naopak a setkal jsem se už s tím, že některé věci pod OO/Libre mi trvaly déle nebo nešly vůbec. Zatím si ale bohatě vystačím s MSO 2010.