Nová paměť pro základní desku
Hezký večer,
můj kamarád má tuto základní desku [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a potřebuje poradit,jakou novou paměť. Min.1 GB....
Děkuji za typ
můj kamarád má tuto základní desku [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a potřebuje poradit,jakou novou paměť. Min.1 GB....
Děkuji za typ
Dekuji za rychlou reakci... Ma XP 64bit a procesor AMD AThlon (TM) 64 3800+ (64bit).cenova relace spodni za par stovek :-)
Opravdu Windows XP 64 bit? Moc lidí co používá tenhle systém není. Má nějakou paměť už osazenou? S tímhle procesorem bude muset mít DDR2 paměti.
Opravdu ma 64 bit :-) co mi rikal,tak tam ma 512mb,ale mam omezene informace :-) doporucite mi nejakou pamet? Dekuji...Chci,aby to bylo kompatibilni a nehadalo se to :)
---------- Doplněno v 20:14 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:10 ----------
Nemate levnejsi variantu? Kdyby bylo po mem,tak bych do toho sel...trebas i ta 1 Gb by stacila..moc dekuji
---------- Doplněno v 20:14 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:10 ----------
Nemate levnejsi variantu? Kdyby bylo po mem,tak bych do toho sel...trebas i ta 1 Gb by stacila..moc dekuji
[QUOTE=Oja;526538]Nemate levnejsi variantu? Kdyby bylo po mem,tak bych do toho sel...trebas i ta 1 Gb by stacila[/QUOTE]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=NFG_ICE;526546][odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
To už se vyplatí víc ta Patriotka a aspoň provoz WinXP nebude takové sebemrskačství. Takhle spíše přemýšlím, jestli Oja něco neprovedl a provozování WinXP na 1.5 GB RAM si nedal jako trest :D
To už se vyplatí víc ta Patriotka a aspoň provoz WinXP nebude takové sebemrskačství. Takhle spíše přemýšlím, jestli Oja něco neprovedl a provozování WinXP na 1.5 GB RAM si nedal jako trest :D
[QUOTE=NFG_ICE;526546]
Ale vedle te 2GB se to teda moc nevyplati :thumbdown[/QUOTE]
Tak ja ted prodaval svuj 4GB kit Corsairu XMS za 600 :D A to jsem k tomu jeste nechaval jednu ATX skrin ... ale zase kdyz vic nechce :)
[QUOTE=r34ktor;526548][odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Tyhle levny A-DATA bez chladice byvaly sileny mrzaci, od nich jedine Vitesty.
Ale vedle te 2GB se to teda moc nevyplati :thumbdown[/QUOTE]
Tak ja ted prodaval svuj 4GB kit Corsairu XMS za 600 :D A to jsem k tomu jeste nechaval jednu ATX skrin ... ale zase kdyz vic nechce :)
[QUOTE=r34ktor;526548][odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Tyhle levny A-DATA bez chladice byvaly sileny mrzaci, od nich jedine Vitesty.
[QUOTE=Salamander;526550]Tyhle levny A-DATA bez chladice byvaly sileny mrzaci, od nich jedine Vitesty.[/QUOTE]
Má záruku pět let. Na tom PC mu zaručeně odejde dříve něco jiného.
Má záruku pět let. Na tom PC mu zaručeně odejde dříve něco jiného.
Je to starsi kolega z prace,takze mi rekl,at mu neco sezenu od meho kamose,ale ten nic nema,tak se ptam tady,pac jste mi pomohli sestavit PC a jsem s nim spokojen a to max. :-)
[QUOTE=r34ktor;526551]Má záruku pět let. Na tom PC mu zaručeně odejde dříve něco jiného.[/QUOTE]
No jenom vim ze jsem vracel nejednu kvuli chybam (uplne novy)
No jenom vim ze jsem vracel nejednu kvuli chybam (uplne novy)
[QUOTE=kevin00;526549]To už se vyplatí víc ta Patriotka a aspoň provoz WinXP nebude takové sebemrskačství. Takhle spíše přemýšlím, jestli Oja něco neprovedl a provozování WinXP na 1.5 GB RAM si nedal jako trest :D[/QUOTE]
Kdo chce kam, pomozme mu tam :D
Ja vim, ze tam jsou tam i levnejsi pameti, ale nas ITak me kdysi poucoval, ze Kingston se snese s cimkoliv a ze kdyz chci mit jistotu, ze mi to pujde se stavajicim modulem, tak mam vzit Kingstona.... No zaridil jsem se tou radou, kdyz jsem kupoval druhy 4GB modul do notebooku a svete div se, mel pravdu... A nebo to byla jen stastna nahoda :D
Kdo chce kam, pomozme mu tam :D
Ja vim, ze tam jsou tam i levnejsi pameti, ale nas ITak me kdysi poucoval, ze Kingston se snese s cimkoliv a ze kdyz chci mit jistotu, ze mi to pujde se stavajicim modulem, tak mam vzit Kingstona.... No zaridil jsem se tou radou, kdyz jsem kupoval druhy 4GB modul do notebooku a svete div se, mel pravdu... A nebo to byla jen stastna nahoda :D
[QUOTE=Salamander;526553]No jenom vim ze jsem vracel nejednu kvuli chybam (uplne novy) [/QUOTE]
Historicky mám s ADATA dobré zkušenosti. Ale poslední roky je už moc nekupuju.
Historicky mám s ADATA dobré zkušenosti. Ale poslední roky je už moc nekupuju.
[QUOTE=Oja;526557]Takze jakou mam teda objednat? :D[/QUOTE]
No ono je to opravdu nakonec asi sumafuk :D
Kdyby byla nejaka 2GB bylo by to urcite lepsi, ale pokud nekoupis Zeppelin tak to bude asi v poradku
No ono je to opravdu nakonec asi sumafuk :D
Kdyby byla nejaka 2GB bylo by to urcite lepsi, ale pokud nekoupis Zeppelin tak to bude asi v poradku
[QUOTE=Salamander;526553]No jenom vim ze jsem vracel nejednu kvuli chybam (uplne novy)[/QUOTE]
Já od té doby, co jsem asi 8x reklamoval Vitesty, tak A-Data neberu vůbec.
Já od té doby, co jsem asi 8x reklamoval Vitesty, tak A-Data neberu vůbec.
Ja jsem mel RAMky vzdycky Kingstony a ted mam Patrioty. USB flashky mam 2x Patriot a 1x Kingston, takze 2 jasny favoriti :thumb
A-Data, Zeppelin, Crucial ve me nejak nevzbuzujou duveru... Jeste tak bych sel do Corsaira, ale ty jsem nikdy nemel :notsure
A-Data, Zeppelin, Crucial ve me nejak nevzbuzujou duveru... Jeste tak bych sel do Corsaira, ale ty jsem nikdy nemel :notsure
Hele, me se vali ve skrini 1GB Kingston 667
512MB Adatka 667
Elpida 1GB 667
Kingmax 1GB 667
Tak jestli nejakou nechces at se toho zbavim...
512MB Adatka 667
Elpida 1GB 667
Kingmax 1GB 667
Dobre,takze ja ho zkusim zlomit na tu 2 GB :D Napiste mi prosim jednu 1 Gb a 2 Gb :-) Dekuji za ochotu a trpelivost :D
---------- Doplněno v 20:47 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:45 ----------
Chci se jenom zeptat..nekdo mi dal typ na tuhle to asi nee..co? http://www.alza.cz/kingston-2gb-ddr3-1600mhz-cl9-9-9-27-hyperx-blu-edition-d196311.htm
---------- Doplněno v 20:47 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:45 ----------
Chci se jenom zeptat..nekdo mi dal typ na tuhle to asi nee..co? http://www.alza.cz/kingston-2gb-ddr3-1600mhz-cl9-9-9-27-hyperx-blu-edition-d196311.htm
[QUOTE=NFG_ICE;526564]
A-Data, Zeppelin, [HL]Crucial[/HL] ve me nejak nevzbuzujou duveru... Jeste tak bych sel do Corsaira, ale ty jsem nikdy nemel :notsure[/QUOTE]
Ty jses taky kozel :D
Crucialy jsou jedny z nejkvalitnejsich pameti, pouzivaji Micron chipy.
[QUOTE]
Chci se jenom zeptat..nekdo mi dal typ na tuhle to asi nee..co? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
To je DDR3, tu fakt ne
A-Data, Zeppelin, [HL]Crucial[/HL] ve me nejak nevzbuzujou duveru... Jeste tak bych sel do Corsaira, ale ty jsem nikdy nemel :notsure[/QUOTE]
Ty jses taky kozel :D
[QUOTE]
Chci se jenom zeptat..nekdo mi dal typ na tuhle to asi nee..co? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
To je DDR3, tu fakt ne
[QUOTE=Oja;526568]Dobre,takze ja ho zkusim zlomit na tu 2 GB :D Napiste mi prosim jednu 1 Gb a 2 Gb :-) Dekuji za ochotu a trpelivost :D
ee, to je DDR3 to nebude to prave ;)
CO se tyce 2GB tak ja jsem s Kevinem zajedno, vzal bych Patriot:
---------- Doplněno v 20:50 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:48 ----------
[QUOTE=Salamander;526570]
[/QUOTE]
Kdyz ono to zni divne, skoro jako KRUCIFIX :D
No dobre, pisu si Crucialy ke Corsairum do kategorie " Asi dobry, ale nevyzkouseny" ;)
ee, to je DDR3 to nebude to prave ;)
CO se tyce 2GB tak ja jsem s Kevinem zajedno, vzal bych Patriot:
---------- Doplněno v 20:50 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:48 ----------
[QUOTE=Salamander;526570]
[/QUOTE]
Kdyz ono to zni divne, skoro jako KRUCIFIX :D
No dobre, pisu si Crucialy ke Corsairum do kategorie " Asi dobry, ale nevyzkouseny" ;)
Hele, me se vali ve skrini 1GB Kingston 667
512MB Adatka 667
Elpida 1GB 667
Kingmax 1GB 667
Nechcete nakou? :D:D:D
512MB Adatka 667
Elpida 1GB 667
Kingmax 1GB 667
Nechcete nakou? :D:D:D
[QUOTE=Oja;526568]Chci se jenom zeptat..nekdo mi dal typ na tuhle to asi nee..co? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] [/QUOTE]
Tady můžeš kolegovi navrhnout, aby to vzal z gruntu od podlahy - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] + [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Tady můžeš kolegovi navrhnout, aby to vzal z gruntu od podlahy - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] + [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Takze jsem mu poslal,co jste napsali....vybral si tuto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] cena byla jasna volba :-) ono mu to staci :-) Dekuji za rady....i za kolegu :D