Může mi prosím někdo poradit?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Buď jsem natvrdlý já (což nevylučuji), nebo ten radil.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Buď jsem natvrdlý já (což nevylučuji), nebo ten radil.
Holt pořád hledá chybu ve wifině. Btw kabelem to blbne taky, pokud jsem to dobře pochopil.
Zkus se připojit aby to nejelo a tahat data z PC do jiného PC v rámci domácí sítě - stále stejný problém? Když otevřeš centrum sítí, tak to ukazuje do jaký sítě jsi připojen (Síť 1, Síť 2, Neznámá síť, ...) - změní se něco v sítích po "opravení"? Podobný blbosti mi síťovka dělala taky a chyba byla v ovladačích - akorát mě to nejelo vůbec (neznámá síť).
Zkus se připojit aby to nejelo a tahat data z PC do jiného PC v rámci domácí sítě - stále stejný problém? Když otevřeš centrum sítí, tak to ukazuje do jaký sítě jsi připojen (Síť 1, Síť 2, Neznámá síť, ...) - změní se něco v sítích po "opravení"? Podobný blbosti mi síťovka dělala taky a chyba byla v ovladačích - akorát mě to nejelo vůbec (neznámá síť).
Jo, chová se to pořád stejně a to i když jedu přes USB klienta (tedy úplně jiná síťovka).
Nezmění si vůbec nic (stejní síť, stejně přidělené DHCP).
Jediný změna je, že po opravě to napíše "připojení k internetu není k dispozici" :D
Nezmění si vůbec nic (stejní síť, stejně přidělené DHCP).
Jediný změna je, že po opravě to napíše "připojení k internetu není k dispozici" :D
[QUOTE=Sinpa;526933]Jaký to na to má vliv?[/QUOTE]
Psal jsi, že problém nastal po výměně desky. Byl na čisto přeinstalován OS?
Máš aktuální ovladač Realtek? Používáš Network iControl?
Psal jsi, že problém nastal po výměně desky. Byl na čisto přeinstalován OS?
Máš aktuální ovladač Realtek? Používáš Network iControl?