Fan Error
Nevím co se s tím stalo ale když zapnu komp tak mi to napíše fan error a nějak to divně hučí. Skoušel jsem jít do biosu mam nastaveno na optimal a na defaut. Za chvíli sem hodím fotku
Nedetekuje ti cpu_fan ... preto to hlásenie
Zrejme si zapojil ventilátor procesorového chladiča do nesprávneho konektora na doske
Zrejme si zapojil ventilátor procesorového chladiča do nesprávneho konektora na doske
POčítač mám už asi skoro rok ale toto se mi ještě nestalo podívam se jestli to něco neblokuje a napíšu PS: Nic jsem tam neodpojoval ani nezapojoval
---------- Doplněno v 13:31 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 13:30 ----------
Nevím který větrák jestli ten s Ledkou nebo ten od intelu
Edit : ten od intelu se vůbec asi netočí ten s ledkou jo
---------- Doplněno v 13:31 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 13:30 ----------
Nevím který větrák jestli ten s Ledkou nebo ten od intelu
Edit : ten od intelu se vůbec asi netočí ten s ledkou jo
Každopádne neignorovať ;)
Otvoriť, skontrolovať ventilátor "intelu" či nie je zanesený prachom alebo či mu v otáčaní nebráni niečo iné (napr. káblik a pod.) ...
Otvoriť, skontrolovať ventilátor "intelu" či nie je zanesený prachom alebo či mu v otáčaní nebráni niečo iné (napr. káblik a pod.) ...
[QUOTE=LexandrXD;527182]Otevřít mi to nejde[/QUOTE]
?
[QUOTE=LexandrXD;527182]ale chci se zeptat jestli by nemohl se třeba přetížit a shořet [/QUOTE]
Procesory Intel sice mají integrovánu ochranu proti přehřátí, ale provozovat je s BOXem bez aktivního chlazení není dobrý nápad. Minimálně dojde vlivem throttlingu ke snížení výkonu.
?
[QUOTE=LexandrXD;527182]ale chci se zeptat jestli by nemohl se třeba přetížit a shořet [/QUOTE]
Procesory Intel sice mají integrovánu ochranu proti přehřátí, ale provozovat je s BOXem bez aktivního chlazení není dobrý nápad. Minimálně dojde vlivem throttlingu ke snížení výkonu.