Po vypnutí Pc zůstane aktivní klávesnice
Ahoj, potřeboval by jsem poradit ohledně vypínání Pc. Při standardním vypnutí Pc zůstane svítit klávesnice(PS2) a počítač se zapne stisknutím libovolné klávesy(to nechci).
Jedinou možností jak tomu zabránit je vypnutí vypínačem u zdroje. Díval jsem se do BIOSu, našel jsem položku APM\Power on by PS/2keyboard- je Disabled.Dál nevím co hledat..
Myslím si, že je to záležitost nějaké funkce v BIOS, ne oper. systému...
Deska je nová P8B75-M LX, vše ve výchozím nastavení. OS win8 x64.
Pokud by někdo věděl, předem díky.
Jedinou možností jak tomu zabránit je vypnutí vypínačem u zdroje. Díval jsem se do BIOSu, našel jsem položku APM\Power on by PS/2keyboard- je Disabled.Dál nevím co hledat..
Myslím si, že je to záležitost nějaké funkce v BIOS, ne oper. systému...
Deska je nová P8B75-M LX, vše ve výchozím nastavení. OS win8 x64.
Pokud by někdo věděl, předem díky.
Jak ten PC vypínáte? Tlačítkem na PC?
Pokud ano, podívat do W8 na nastavení: Ovládací panely\Hardware a zvuk\Možnosti napájení\Změnit akce tlačítek napájení
Jaká funkce je přiřazena Nastavení akce tlačítka napájení ? Je tam vypnout ?
Pokud ano, podívat do W8 na nastavení: Ovládací panely\Hardware a zvuk\Možnosti napájení\Změnit akce tlačítek napájení
Jaká funkce je přiřazena Nastavení akce tlačítka napájení ? Je tam vypnout ?
Já jen pro jistotu, jestli to nejde místo vypnutí do hibernace.
Co je nastaveno v: Ovládací panely\Hardware a zvuk\Správce zařízení\Klávesnice\Řízení spotřeby ? Pokud je zaškrtnuto Povolit probouzet počítač, tak to odškrtnout. Pokud to nepomůže, tak to asi opravdu bude v nastavení Biosu MB.
Co je nastaveno v: Ovládací panely\Hardware a zvuk\Správce zařízení\Klávesnice\Řízení spotřeby ? Pokud je zaškrtnuto Povolit probouzet počítač, tak to odškrtnout. Pokud to nepomůže, tak to asi opravdu bude v nastavení Biosu MB.
kevin00: já ve Vlastnostech hl. panelu panelu nemám Nabídku Start, místo ní je Seznamy odkazů(win8), ale tlačítko napájení má přiřazenou funkci Vypnout.
Zdravím. Co je přiřazeno tlačítku napájení už víme.
Co je nastaveno v: Ovládací panely\Hardware a zvuk\Správce zařízení\Klávesnice\Řízení spotřeby ? Pokud je zaškrtnuto Povolit probouzet počítač, tak to odškrtnout.
Pokud to nepomůže, tak to asi opravdu bude v nastavení biosu MB, nebo nějaká jiná možnost.
Co je nastaveno v: Ovládací panely\Hardware a zvuk\Správce zařízení\Klávesnice\Řízení spotřeby ? Pokud je zaškrtnuto Povolit probouzet počítač, tak to odškrtnout.
Pokud to nepomůže, tak to asi opravdu bude v nastavení biosu MB, nebo nějaká jiná možnost.