Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mrznutí a BSOD

Benbow (340)|16.3.2013 08:13
Zdravím.
http://www.levne-notebooky-pc.cz/vykonne-pc/minitower-pc-hp-compaq-dc7700p-cmt-base-unit jde o tento pc známý mi ho donesl od nich z prodejny prý 2 roky fungoval spolehlivě.

Je tam ale oproti tomuto 4 GB RAM, grafika nVidia geforce 9400 gt 1GB, a wi fi karta atheros
Dělá mě to buď okamžitě po startu, nebo při prohlížení internetu, (hry typu World of tanks, Need for speed carbon, world mě to neudělali nikdy a to se je hrál i několik hodin v kuse)

google chrome občas zničeho nic nezobrazuje stránky (spadne, viry?)
vtx (19)|16.3.2013 17:31
[QUOTE=Benbow;528425]Zdravím.
http://www.levne-notebooky-pc.cz/vykonne-pc/minitower-pc-hp-compaq-dc7700p-cmt-base-unit jde o tento pc známý mi ho donesl od nich z prodejny prý 2 roky fungoval spolehlivě.

Je tam ale oproti tomuto 4 GB RAM, grafika nVidia geforce 9400 gt 1GB, a wi fi karta atheros
Dělá mě to buď okamžitě po startu, nebo při prohlížení internetu, (hry typu World of tanks, Need for speed carbon, world mě to neudělali nikdy a to se je hrál i několik hodin v kuse)

google chrome občas zničeho nic nezobrazuje stránky (spadne, viry?)[/QUOTE]

Může to být cokoliv. Zkoušel jsi přeinstalovat win, pustit memtest, pročistit skříň, kouknout na teploty komponentů ? Vyčisti to CCleanrem. Vrtal si se v BIOSu ?
Benbow (340)|17.3.2013 12:22
Tak jsem na to došel. Dělala mě to ta Wi Fi karta. Po přendání karty do druhého PC stejné problémy. Škoda že je po záruce
Benbow (340)|21.3.2013 17:30
Tak změna. Do dneska bylo vše OK ale dneska se vše opakovalo a začalo se to stupňovat. Nenajelo to ani do nouzového režimu.

Memtest 86 mě zatím při 83% našel 77 chyb. Zdá se mě to dost když hrát se na tom dá. Mám zkusit jet modul po modulu a zjistit který to dělá? A jak dlouho testovat? Mě jednou třeba našel chybu až po 24 hodinách.
r34ktor (7477)|21.3.2013 17:34
Na reklamaci stačí i jedna chyba (pokud je BIOS nastaven dle specifikací modulů). Doba testování - 6 hodin minimum, 24 hodin optimal.