Měl jsem to nastavené jako kernel no, takže musím čekat :/ . Jinak ještě jsem projížděl fórum a napadlo mě, jestli to náhodou nezpůsobuje konflikt systémových zdrojů, protože když se podívám do správce zařízení na IRQ tak tam mám pár stejných adres.
BSOD 124 je HW chyba. Myslim ze "General Hardware Failure", coz je na hledani komponenty problem.. (Vim o tom sve :-)). Z dumpu asi moc vycist nepujde. Nicmene se mi vyskytlo podobne chovani - obcas pad, ze se vse zaseklo, rozsypal obraz a zvuk se zasek presne tam, kde byl, pak restart, zpravidla se toto pak opakovalo po nabehu windows (az hezky na plose), dokud jsem se nepohrabal v biosu (nebylo ani treba moc co menit). Vyvolaval jsem to nasledne: pocitac bezel (min. 10 minut), uspat (S3) na 20 minut a pak byla v podstate garance tohoto padu temer okamzite po naslednem startu. Nejdriv jsem obvinoval grafickou kartu (obcas jsem mel po onom restartu fialovy bios (namisto modre), pady az na plose), kterou jsem vyloucil pouzitim jine, SSD (sandforce nema zrovna super povest), vymeneno, spanned disky (chyby se zacly objevovat kratce pote, co jsem na takovyto disk dal pagefile), ale nakonec jsem dolez na RAM - mam 4x4 moduly kingston. Problem je to, ze Memtest za 18 hodin nenarazil na jediny problem. Problem tedy neni asi primo v pametech, ale spis v radici, nebot zvyseni nejakych napeti kolem ram tyto pady zmirnilo, i kdyz se mi nedavno jeden ukazal, tak jsem opet zvysil a vyckavam.. Ale zacal bych asi u tech pameti..
Na internetu moc najit konkretni problem nejde (ani reseni), ale je to neco "zakernyho" protoze se to stava prave v klidu. Memtest nic, prime95 nic.. ale klidek na plose a je to tady.
Zde jsem se dočetl, že by to mohla dělat grafická karta http://www.sevenforums.com/bsod-help...ddmkm-sys.html
Nemyslím, že by byla špatná, ale že jsou buď špatné ovladače nebo špatné napětí. Možná nějaké nastavení v BIOSu mě napadá.
Nemusí to tak být, ale každopádně je zajímavé, že na to má vliv zátěž PC, respektive dělá to jen když je to v klidu. Klidně by to něco s tou grafikou být mohlo. Zkusil bych se zaměřit na tohle.