Zamrzání PC při hraní Minecraft
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat neustále se mi při hraní hry ´Minecraft´ zamrzá počítač, ale co je opravdu zvláštní že jen při této hře která má špatnou grafiku a při hrách jako jsou FarCry3 Battlefield 3 mi nikdy ještě nezamrzl nevíte čím to může být? Zkoušel jsem i reinstalaci PC, ale ani to nepomohlo opravdu už nevím čím to je.
Sestava: Zdroj: 400 W, Procesor: AMF FX-6100 Six-Core Procesor, 8GB RAM, Grafika: AMD READON 6670 HD
Všem předem děkuji za rady :)
Sestava: Zdroj: 400 W, Procesor: AMF FX-6100 Six-Core Procesor, 8GB RAM, Grafika: AMD READON 6670 HD
Všem předem děkuji za rady :)
Po reinstalaci jsi instaloval ty same ovladace, nebo novsi aktualni?
Pripadne patche na minecraft nejsou?
Pripadne patche na minecraft nejsou?
Na minecraft patche nejsou, ovladače tam mám všude myslím nejnovější, ale už to budou asi 2 měsíce co jsem dělal reinstalaci
A ještě jedna věc když minecraft spustím a hned ho začnu hrát tak se do 5-ti až 10-ti minut sekne, ale když ho spustím nechám ho načíst, půjdu do hry pak na 5 minut najedu do menu zopakuju to pak ještě 1x tak se to sekne třeba až za 30 minut.
BTW: Ještě u toho procesoru má být AMD ne AMF
A ještě jedna věc když minecraft spustím a hned ho začnu hrát tak se do 5-ti až 10-ti minut sekne, ale když ho spustím nechám ho načíst, půjdu do hry pak na 5 minut najedu do menu zopakuju to pak ještě 1x tak se to sekne třeba až za 30 minut.
BTW: Ještě u toho procesoru má být AMD ne AMF