Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Nefungující wifi u notebooku Toshiba

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    Ahoj, mam tu ted u sebe notebook Toshiba L650 D (PSK1SE-00L005CZ)

    Je nově po reinstalaci win 7
    PO naistalování driverů na WIFI, wifi nejde zapnout, vše hlásí že je dobře naistalovaná, ale zapnout nejde.

    Kabelem přímo do sítovky ale internet funguje.

    OVladače k wifi dle specifikace ID harware
    PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_7175144F&REV_01
    PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_7175144F
    PCI\VEN_14E4&DEV_4727&CC_028000
    PCI\VEN_14E4&DEV_4727&CC_0280

    jsou Broadcom Wireless LAN Driver

    V biosu je také vše v pořádku, wifi před reinstalací fungovala normálně, podle mě je nějaká chyba v OS?? je to možné??
    Ještě musím dodat že puvodní operační system byl od Toshibi WIn 7, ale nebylo k tomu dodáno žadné CD.
    Takže jsme tam ted museli hodit jiný OS, mám takovou obavu že by problém mohl být tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Fn+F8 jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    zajiste všechny FN funkce funguji jen u FN + F8 wifi neni, je tam pouze vypnutí a zapnutí bluetooth.

    Ted jeste zkousím naistalovat svoje origo visty, at vyloučím chybu OS.
    Už je instaluji po druhý, první instalace se nějak sekla, fakt nechápu, to jsem zažil poprvé
    pokaždy se to přestane hejbat u faze dokončení instalace, mam to DVD ozkoušený, instaloval jsem ho 10x..nechapu proč na ten notas to nemužu dostat
    Naposledy upraveno uživatelem Commanderwar: 06-04-2013 v 12:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,208

    Co je ve Správci zařízení ?
    Vyzkoušej tento driver
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    ve správci zařízení je že ovladač je v pořádku nainstalovaný.
    V ovládacích panelech je bezdratová sít Wireless LAN, tvaří se že je zapnutá ale indikator signalu je červeně přeškrtnutý
    OK hnedka to vyzkouším jak tam dostanu ty Visty, už to zkouším po třetí, moc nechápu co se tomu PC nelibí
    Jinak zajisté wifi tu po domě funguje bez problémů, zkoušeli jsme to i jinde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,208

    BTW Mimo Fn klávesy nemá notebook ještě hw vypínač wifi adaptéru ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    právě že nema....
    Naposledy upraveno uživatelem Commanderwar: 06-04-2013 v 13:30
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,208

    Pokud je systém zálohován v recovery partišně, můžeš vyzkoušet tento postup. U Toshita Satellite P100 partišna není vytvořena a je nutno použít vytvořené / zakoupené Recovery DVD.
    Ještě je možnost, že wifi modul prostě odešel "do věčných lovišť".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    OK mrknu na to, ani třetí pokus tam hodit visty nevyšel nedokažu si vysvetlit proc, odddíl jsem vymazal vytvořil nový format, ale tu vistu to proste neveme
    Je možný že je to nějak zablokovaný???..před tydnem tam někdo bez problemu doslal nelegalni win 7, proc ja tam nemužu dostat original vistu mě jebne z toho

    jinak tady urcite žadny recovery oddíl není, disk je rozdelen na dva stejne velký oddíly, na jednom jsou data a na druhým byl system
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,208

    Co znamená, že nedokážeš instalovat operační systém ? Po odstranění starých oddílů a zformátování pevného disku během instalace, případně vytvoření potřebného počtu oddílů by jsi měl operační systém nainstalovat bez větších problémů.



    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    joo to ja přeci taky vím, dělal jsem to mnohokrát.

    ale tady proste se pri poslední fazi dokoncovani instalace už nic nedeje disk nesvití že by něco delal a ukazatel stojí hodinu dve proste nic s tím jsem se ještě nesetkal...(Je to original DVD)
    stahuji jiny OS a zkusím tam narvat ten
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,208

    Proveď kontrolu pevného disku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    tak jsem dal instalacni cd win 7..a ukazalo mi to 3 oddíly...první oddíl neznam je pojmenovany jako system a ma 355 MB..to me prjde na system nejak malo
    jen se mi zatim nedari ho nijak spustit dle navodu vyšší vypnout a držet nulu a zapnout nefunguje..musim hledat dal
    Naposledy upraveno uživatelem Commanderwar: 06-04-2013 v 14:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,208

    Zkus při postu stisknout F8, zda-li se neobjeví možnost s nabídkou vstupu do Recovery utility.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    aha tak nic ted jsem si všimnul že v tom odddílu nic není je velky 400 MB a je na nem volnych 355MB, asi tam nekdo mel pri koupeni notasu si to vytvořit sám a neudelal to...ted přemyslim zda ten oddíl nemam uplne zrusit...zajimavy je že visty ho vubec neukazaly.....třeba dela neplechu on kdo ví

    Tak se mi tam konečně podařilo dostat win 7, to proč mi tam nešli nahrat ty visty zůstane asi záhadou.
    Jdu zkusit ty ovladače na tu wifi, jestli to ani ted nepujde tak už fakt nevím

    Tak stále nic, všechny ovladače na místě, diagnostiky nic špatného nehlásí.
    Ale wifi je stále nepřipojená..už jsem z toho zoufalý, podle mě tam bude opravdu nějaká blbost v těch samotných win 7
    Naposledy upraveno uživatelem Commanderwar: 06-04-2013 v 15:07
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde Wifi Toshiba a350-13a
    Od Ywosiny v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-03-2013, 14:42
  2. Monitory: Vymena LCD z notebooku Toshiba do HP
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-03-2012, 16:49
  3. Problém se startem notebooku Toshiba L300-2CE
    Od AndrewCZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 09:11
  4. Nefunguje Ctr+C a Ctr+V u notebooku Toshiba A10
    Od jozef A10 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-03-2009, 19:08