Zdravim.
Predvcerom sa mi aktualizoval BIOS + este nejake aktualizacie... Odvtedy mi blbne cely ntb. od internetu až cez klavesnicu, zasekavanie pohybu v hrách ( postava sa v hre pohybuje napr. dopredu bez toho že držim tlačidlo atď.) dalej seka sa zvuk atď. proste cely ntb. je v prde.....
Čiastočne pomôže reštart pc ale iba na krátko a potom to robí znova.
Stretli ste sa s tým už ? Viete mi poradiť ?
Dá sa nejako vrátiť naspeť ten pôvodný bios ktorý tam bol predtým ? alebo defaltnut bios ? skusit znova aktualizvať bios ? alebo vrátiť PC do posledného bodu obnovenia ?
Alebo mam skúsiť ničo z toho v prílohe:
čo vy na to ?
NTB hp probook 4535s
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Dík.
Predvcerom sa mi aktualizoval BIOS + este nejake aktualizacie... Odvtedy mi blbne cely ntb. od internetu až cez klavesnicu, zasekavanie pohybu v hrách ( postava sa v hre pohybuje napr. dopredu bez toho že držim tlačidlo atď.) dalej seka sa zvuk atď. proste cely ntb. je v prde.....
Čiastočne pomôže reštart pc ale iba na krátko a potom to robí znova.
Stretli ste sa s tým už ? Viete mi poradiť ?
Dá sa nejako vrátiť naspeť ten pôvodný bios ktorý tam bol predtým ? alebo defaltnut bios ? skusit znova aktualizvať bios ? alebo vrátiť PC do posledného bodu obnovenia ?
Alebo mam skúsiť ničo z toho v prílohe:
čo vy na to ?
NTB hp probook 4535s
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Dík.
este skusim. včera som už nemal čas. ale skusal som v bios managment, rollback biosu ale neslo mi to. nejsom zrovna znalec na bios. dokonca aj bootable USB som sa naucil len včera :D dnes skusim ten rolback znova a skusim aj s bootable usb to spustit.
---------- Doplněno v 09:37 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:36 ----------
[QUOTE=poljos;533753]To jako vážně? Sám od sebe?[/QUOTE]
ano sam od seba . ked som reštartoval pc tak sa mi spustil update biosu. je na tom daco zvlastne ?
---------- Doplněno v 09:37 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:36 ----------
[QUOTE=poljos;533753]To jako vážně? Sám od sebe?[/QUOTE]
ano sam od seba . ked som reštartoval pc tak sa mi spustil update biosu. je na tom daco zvlastne ?
Som v koncoch :/ nvm co s tym skusil som uz aj starsi bios instalovat z usb ale vzdy mi to vyhodí nejakú chybu. nvm no...... asi to uz len zaniest dakomu kto sa v tom vyzna. :/
takto: teraz mam bios verziu F.40 to je ta chyná, chcem nainstalovat F.02 to je ten starší .
Vytvoril som bootable usb podla postupu na webe zo systemom suborov NTFS. stiahol som BIOS F.02 zo stránok podpory HP,rozbalene subory som dal na usb a taktiež som tam dal subory ktore vytvorila tá aplikacia biosu F.02 . reštartoval som pc a dal boot devices tam som vybral usb data traveler kingston..... a vypisalomi chybu: BOOTMGR is missing , restart pc ctrl+alt+del . restartoval som a pc sa klasicky restartoval nacital win.
Vytvoril som bootable usb podla postupu na webe zo systemom suborov NTFS. stiahol som BIOS F.02 zo stránok podpory HP,rozbalene subory som dal na usb a taktiež som tam dal subory ktore vytvorila tá aplikacia biosu F.02 . reštartoval som pc a dal boot devices tam som vybral usb data traveler kingston..... a vypisalomi chybu: BOOTMGR is missing , restart pc ctrl+alt+del . restartoval som a pc sa klasicky restartoval nacital win.
To je nějaká opravdu stará verze. Nad tím máš odkaz na F.26.
NTFS není na bootovacím flashdisku podporováno. Použij FAT16, nebo FAT32 (dle jeho velikosti).
NTFS není na bootovacím flashdisku podporováno. Použij FAT16, nebo FAT32 (dle jeho velikosti).