Ahoj!
Prosím o radu, jak přenést video signál (konektory dvi nebo hdmi, v nejhoršími vga) z počítače do monitoru na vzdálenost cca. 10m.
Existuje možnost bezdrátového přenosu? Nebo přes elektrické zásuvky?
Tahat po zemi 10m kabel není pro mě řešení.
Díky!
Prosím o radu, jak přenést video signál (konektory dvi nebo hdmi, v nejhoršími vga) z počítače do monitoru na vzdálenost cca. 10m.
Existuje možnost bezdrátového přenosu? Nebo přes elektrické zásuvky?
Tahat po zemi 10m kabel není pro mě řešení.
Díky!
bezdratem to jde, ale rekl bych ze to nebude zrovna bezproblemove http://www.amazon.com/Belkin-F7D4515-ScreenCast-Wireless-Adapter/dp/B005NYPC1U/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1372058571&sr=1-1&keywords=belkin+screencast+av4
jinak jeste existuje moznost posilat HDMI signal po klasickem RJ45 ethernetovem kabelu
jinak jeste existuje moznost posilat HDMI signal po klasickem RJ45 ethernetovem kabelu
[QUOTE=kevin00;535541]Našel jsem výrobek firmy Conrad (manual), osobní zkušenost ale nemám.[/QUOTE]
Díky, tohle zařízení vypadá dobře. Sice trochu dražší, ale je to ono!
---------- Doplněno v 09:55 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:52 ----------
[QUOTE=Salamander;535539]jinak jeste existuje moznost posilat HDMI signal po klasickem RJ45 ethernetovem kabelu[/QUOTE]
Potřebuji k tomu jeden kabel nebo dva kabely (in/out)?
Drát je drát :-)
Díky, tohle zařízení vypadá dobře. Sice trochu dražší, ale je to ono!
---------- Doplněno v 09:55 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:52 ----------
[QUOTE=Salamander;535539]jinak jeste existuje moznost posilat HDMI signal po klasickem RJ45 ethernetovem kabelu[/QUOTE]
Potřebuji k tomu jeden kabel nebo dva kabely (in/out)?
Drát je drát :-)