Doporučení pc sestavy
Jestliže můžu za stejnou cenu koupit 760, ktera je vykonější, tak ji koupím. O kartu se do budoucna potom starat nebudu. Pro mě je to jasná volba...Díky
"já mám kamaráda" :D :D :D To zní fakt skvěle :D. Já mám kamaráda, co má Ferrari a nechlubím se tim :D
Hele jestli ti jí půjčí, tak ať ti radši půjčí i zdroj, protože aby to tvůj chudák vůbec rozdejchal :D a jestli ti jí půjčí, tak uvidíš, že mám pravdu :D
Gouzdog - jestli koupíš 660 nebo 760, tak poměrem cena/výkon jsou na tom ty karty přibližně stejně. Jen oproti zbytečné 660 Ti je 760ka (taktéž zbytečná) výhodnější ;)
Hele jestli ti jí půjčí, tak ať ti radši půjčí i zdroj, protože aby to tvůj chudák vůbec rozdejchal :D a jestli ti jí půjčí, tak uvidíš, že mám pravdu :D
Gouzdog - jestli koupíš 660 nebo 760, tak poměrem cena/výkon jsou na tom ty karty přibližně stejně. Jen oproti zbytečné 660 Ti je 760ka (taktéž zbytečná) výhodnější ;)
Nemusím on měl puvodně gtx 560ti a dostal ZADARMO gtx 690 a tvrdí a já mu věřím, že je to rozdíl jak hrom
btw gouzdog u dobrej výběr, kup a neptej se dál procesor se dá řešit později
btw gouzdog u dobrej výběr, kup a neptej se dál procesor se dá řešit později
Otázka je, k jakému procesoru ;). Jestli má aspoň Core i5, tak se nedivím, že to je znát. Schválně jí zkus u sebe, uvidíš, že rozdíl nepoznáš a ta karta se bude flákat ;)
Ona se ti nevleze do tak drahé skříně? Tak k čemu tak drahou skříň máš? :D
Mimochodem 980ka taky neni žádná sláva, ale pokud jí má potaktovanou, tak chápu, že mu to běží pěkně, ale stejně se ta karta fláká. Chce to pořádný procesor, ne 5 let staré nevýkonné (samozřejmě oproti dnešním výkonným čtyřjádrům) a nenažrané čtyřjádro.
Gouzdog - ten zdroj je dost naddimenzovaný, takže ano, ten zdroj to utáhne
Mimochodem 980ka taky neni žádná sláva, ale pokud jí má potaktovanou, tak chápu, že mu to běží pěkně, ale stejně se ta karta fláká. Chce to pořádný procesor, ne 5 let staré nevýkonné (samozřejmě oproti dnešním výkonným čtyřjádrům) a nenažrané čtyřjádro.
Gouzdog - ten zdroj je dost naddimenzovaný, takže ano, ten zdroj to utáhne
se zdrojem Corsair VS650 si grafika bude rozumět?
Jasně
---------- Doplněno v 10:34 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:32 ----------
V době kdy jsem vydělával 23000 čistýho to hodně nebylo
Jasně
---------- Doplněno v 10:34 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:32 ----------
V době kdy jsem vydělával 23000 čistýho to hodně nebylo
Jako podle mě by skříň za 2500 (podle cenovky v zahraničním obchodě) měla zvládat pobrat jakýkoli tehdejší HW a už před nějakými 4 lety se našly hodně velké karty.
[QUOTE=VencaX;538939]Jako podle mě by skříň za 2500 (podle cenovky v zahraničním obchodě) měla zvládat pobrat jakýkoli tehdejší HW a už před nějakými 4 lety se našly hodně velké karty.[/QUOTE]
ona ta škatula má otočený disky po směru a to je ten problém kdyby byli otočený o 90 st tak pohoda
sem musel v minulosti řezat plech aby se mě tam grafika vlezla
Později schválně změřím kolik je tam místa
ona ta škatula má otočený disky po směru a to je ten problém kdyby byli otočený o 90 st tak pohoda
sem musel v minulosti řezat plech aby se mě tam grafika vlezla
Později schválně změřím kolik je tam místa