Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Zasekávání her při pohybu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    95

    Ahoj, mám problém s PC, včera se mi začali sekat hry, předtím bylo vše ok, ale nesekají se pořád ale pouze když se ve hře pohnu dopředu apod. Např. ve hře World of Tanks se neseká nic, pokud otáčím hlavěň, čí střílím, ale jak zmáčku W pro pohyb dopředu, tak se to asi na vteřinu zasekne a pak se to asi na dvě vteřiny rozjede a zase zasekne, ale je zajímavé že pokud pustím automatický pohyb dopředu a nedrřžím při tom klávesnici, tak se to neseká. Dělá to taklhe u všech her. Prosím o radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    vyzkoušej jinou klávesnici
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    95

    Klávesnice vyzkoušené tři, systém jsem projel antivirem ( AVG ), udělal defragmentaci disku, pročistil CCcleanerem.







    Citace Původně odesláno od hugostieglitz Zobrazit příspěvek
    vyzkoušej jinou klávesnici
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    95

    A ještě něco, zjistil jsem, že se to zasekne vždy, když zmáčknu něco na klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    40

    Nemas k PC pripojene nejake jine zarizeni pres usb ? Napr. volant nebo gamepad ? Zkus je odpojit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    95

    Jen myš, klávesnici, a webkameru. Nic víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    ok,napiš co máš za OS a co všechno máš připojené přes usb
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    95

    Mám Windows 7 64 bit, a připojené přes USB mám: Myš, Klávesnici a Web kameru. Nic víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    ok ,vypni pc a odpoj vše ,zapni pc až najede os připoj klávesnici a myš do usb,měly by se automaticky načíst ovladače
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Napiš o jakou sestavu se jedná, u jakých her se s problémem potýkáš, verzi instalovaných ovladačů graf. karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    95

    C2D E6750 2,66 Ghz
    1 TB disk
    Nvidia Geforce 9500 GT
    8 GB ram DDR3

    Verzi ovladačů mám nejnovější co jdou stáhnout na webu nvidie, a u het mi to dělá u všech co mám, WOT, Bioshock, Saits Row 3, Raisen 2, Crysis 2, Metro 2033, World of Warplanes.

    Ale zjistil jsem že pokud zapnu ve WOT automatickou jízdu, tak se to neseká vůbec a pokud pak jako z té auto jízdy zmáčknu klávesu " W " pro jízdu dopředu tak se to taky neseká ale jak jí pustím a zmáčknu znovu tak už se to zasekne při každém stisku klávesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Před tím, než se ti to začalo dít, neupdatoval jsi ovladače, nepouštěl jsi Windows Update nebo neinstaloval nějakou aplikaci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Ještě jsem se zapomněl zeptat v jakém rozlišení hraješ.
    Tak grafická karta je opravdu zoufalá. Když se podívám na recenze, tak GT9500 dosahuje v Crysis 1 +/- 25 FPS při rozlišení 1280x1024. Zkusil bych rozlišení hry snížit na 800x600. Ovladače bych nahrál postarší, které budou lépe optimalizované pro starší graf. karty (např. 195.xx - 197.xx).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    95

    Ahoj, tak problém je vyřešen, sice netuším čím to bylo ale pomohl reinstal windows a už to jede vše jak předtím. Díky všem za vaše názory a rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sledovani pohybu na siti druhy pc.
    Od paja truhlik v sekci Sítě
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-08-2014, 23:55
  2. Pruhy při pohybu obrazu na LCD (špatné překreslování)
    Od ortur v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 09-10-2011, 19:24
  3. Záznam pohybu a kliku myši (makra)
    Od Kozouš v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2011, 14:09
  4. Radeony: Pruhové trhání pohybu na obrazovce (HD4850)
    Od mikedge v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 00:50
  5. Rozhraní USB, BT...: jakou web kameru jako hlásič pohybu??
    Od dolph v sekci Periferie
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 21:39