Problém s načtením PC.
Dobrý den, mám problém byl jsem na svém pc a najednou black screen, tak si řikám dobrý, chvíli počkám a bylo to dobrý, a asi po 5 minutách znova, ale to se obraz přepnul na zelený (jak je vidět ve videu). Potom jsem chtěl zapnout PC a najednou tohle.
Díky všem co pomůžou
Díky všem co pomůžou
Dobrý den, mám problém byl jsem na svém pc a najednou black screen, tak si řikám dobrý, chvíli počkám a bylo to dobrý, a asi po 5 minutách znova, ale to se obraz přepnul na zelený (jak je vidět ve videu). Potom jsem chtěl zapnout PC a najednou tohle.
Díky všem co pomůžou
Díky všem co pomůžou
Tak to je zralá na výměnu. Pokud máš čas a chuť, můžeš zkusit vyčistit chladič, sundat ho a namést novou pastu. Ale s velkou pravděpodobností ji nezachráníš. Další (hardcore) možnost je zapečení v troubě, což by ji na pár týdnů/měsíců mohlo prodloužit život. Ovšem úspěšnost je pod 50%.
To si myslím že nemá cenu. Můžu se rovnou zeptat?
šlo by toto sestavit?
XFX 450W ATX12V / EPS12V
MSI Radeon HD 7770 GHz Edition 1GB
Sandisk ReadyCache 32GB 2.5" SSD
A-Data 4GB (2 x 2GB) DDR3-1333
Gigabyte GA-H61MA-D3V Micro ATX LGA1155
Intel Celeron G1610 2.6GHz Dual-Core
A mělo by to vubec smysl stavět? Půjdou na tom rozjet průměrně náročné hry, aplikace atd...? (Nic extra, vše může být i pod Normální grafiky žádný ultra hard :-D To ani náhodou.
šlo by toto sestavit?
XFX 450W ATX12V / EPS12V
MSI Radeon HD 7770 GHz Edition 1GB
Sandisk ReadyCache 32GB 2.5" SSD
A-Data 4GB (2 x 2GB) DDR3-1333
Gigabyte GA-H61MA-D3V Micro ATX LGA1155
Intel Celeron G1610 2.6GHz Dual-Core
A mělo by to vubec smysl stavět? Půjdou na tom rozjet průměrně náročné hry, aplikace atd...? (Nic extra, vše může být i pod Normální grafiky žádný ultra hard :-D To ani náhodou.
Sestavit by to šlo. Akorát tam chybí klasický disk, protože SSD je malé. U zdroje záleží na stáří a konkrétním modelu.
Co je přesně myšleno náročnými hrami a aplikacemi? Vzhledem k HW nelze čekat zázraky.
Co je přesně myšleno náročnými hrami a aplikacemi? Vzhledem k HW nelze čekat zázraky.
Hry : Torchlight, League of Legends, (2 nejnáročnější hry které bych asi chtěl hrát)
A ty aplikace budou méně náročnější než toto.
A ty aplikace budou méně náročnější než toto.
[QUOTE=Muube;542661]Hry : Torchlight, League of Legends, (2 nejnáročnější hry které bych asi chtěl hrát)[/QUOTE]
To nejsou nijak náročné kousky. Nová sestava je bude zvládat bez větších problémů.
To nejsou nijak náročné kousky. Nová sestava je bude zvládat bez větších problémů.
Můžete mi doporučit na té nové sestavě nějaké úpravy? Byl bych velmi rád pokud by jste mi upravili sestavu kterou jsem sem poslal a aby byli ty součásti v sehnání :-P Děkuji!
...ty "zamřížované" Windows XP jsou tedy husté... :D
A to tak pomalu bežně naskakují? I na muzeálních kouscích mi XP naskakují tedy asi tak 3x rychleji, tady bude něco vážně špatně... :(
A náročnými hrami jsou myšleny třeba FarCry 3, nikoliv uvedené. Na ty by to tedy ale rozhodně nestačilo... na uvedené s přehledem.
Co se sestavy týče, nevybavuji si teď z paměti žádné testy XFX zdroje - a jak si stojí proti Seasonicu, takže jedině tam bych zvážil změnu, pokud se nemýlím a není ten XFX zdroj výrazně lepší než Seasonic :p
A to tak pomalu bežně naskakují? I na muzeálních kouscích mi XP naskakují tedy asi tak 3x rychleji, tady bude něco vážně špatně... :(
A náročnými hrami jsou myšleny třeba FarCry 3, nikoliv uvedené. Na ty by to tedy ale rozhodně nestačilo... na uvedené s přehledem.
Co se sestavy týče, nevybavuji si teď z paměti žádné testy XFX zdroje - a jak si stojí proti Seasonicu, takže jedině tam bych zvážil změnu, pokud se nemýlím a není ten XFX zdroj výrazně lepší než Seasonic :p