Dobrý den, momentálně jsem připojen k síti Pilsfree o.s. a vzhledem k tomu, že jde o wifi, která je zarušená a celý spoj je přetížený, tak jsem se rozhodl přejít k jinému poskytovateli. Zvažuji VDSL 20/2 od t-mobile, ale také jsem četl, že to není dobré připojení pro hraní her kvůli vysoké odezvě a nestabilitě. Diskuse byly však více jak půl roku staré a mě by zajímalo, jestli se něco od té doby změnilo? Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto připojením? Původně jsem chtěl UPC, jenomže to u nás v domě není. S o2 mám špatné zkušenosti a tak chci zkusit ten t-mobile. Jde mi hlavně o to, aby v mmo hrách nedocházelo k laggům a kolísání latence. Rychlost stahování atd nějak neřeším. Děkuji za odpovědi.
Já s kyslíkama nemám vyloženě špatné zkušenosti, dokonce když u nás překopli jejich kabel tak naklusali a opravily to, byť ten kabel byl pro pět domů a aktivní služby jsme měli jen my. Co musím říci tak odezva nekolísá, jitter se velice nízko a rychlost je ok. Ale musím dodat že mám nejmenší možnou rychlost i když s VSDL to bude stejné, jen je narozdíl od ADSL víc závislé na vzdálenosti od ústředny. Nicméně i tak WoT jede slušně a CoD 2 přes GP také.
[QUOTE=backinblack;543803]S o2 mám špatné zkušenosti a tak chci zkusit ten t-mobile.[/QUOTE]
T-Mobile je u xDSL pouze preprodejcem sluzby od O2 ;)
T-Mobile je u xDSL pouze preprodejcem sluzby od O2 ;)