Zdravím, mám bluespot myš od Trustu a ta po zapojení pouze bliká ? Uznají mi to na reklamaci?
Jinak bych chtěl klávesnice do cca těch 500Kč - budu na ní hlavně programovat a občas hrát.
Dále bych chtěl doporučit nějakou podložku pro notebook cca do 400 Kč. Notebook má 13,3".
Díky moc :)
Jinak bych chtěl klávesnice do cca těch 500Kč - budu na ní hlavně programovat a občas hrát.
Dále bych chtěl doporučit nějakou podložku pro notebook cca do 400 Kč. Notebook má 13,3".
Díky moc :)
Pokud je mys v zaruce a nefachci, tak neni duvod neuznat reklamaci....
Tu klavesnici chcet dratovou nebo bezdratovou? Treba o Imperatorovi se psalo, ze je dobra:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ja osobne hraju na Gigabytce, byla trochu levnejsi a pouziva se mi dobre, ale nema zadny programovatelny tlacitka...
V podlozkach se moc nevyznam, kdyz jsem mel notas, tak jsem si vybiral podle ceny a rozmeru a prislo mi, ze prinos na chlazeni byl minimalni, cca 1-2C :( Mel jsem tuhle:
Tu klavesnici chcet dratovou nebo bezdratovou? Treba o Imperatorovi se psalo, ze je dobra:
Ja osobne hraju na Gigabytce, byla trochu levnejsi a pouziva se mi dobre, ale nema zadny programovatelny tlacitka...
V podlozkach se moc nevyznam, kdyz jsem mel notas, tak jsem si vybiral podle ceny a rozmeru a prislo mi, ze prinos na chlazeni byl minimalni, cca 1-2C :( Mel jsem tuhle:
No, mně je jedno, jestli je drátová nebo bezdrátová, ale samozřejmě bezdrát je menší bonus. A jinak nebyla by ta podložka s replikátorem portů ? Že bych měl v tý podložce další usbčka ? Jinak jsem slyšel o takovej levnej dokyně, co dokážd přes usb tahat obraz až do full hd, ale to asi pak nestíhá že ? A na samsungy žádný dokyny nejsou ? :/
Ty HUBy to bohuzel prodrazuji, nasle jsem treba tuhle:
Bonusem u Zalmana by melo byt tiche chlazeni, na to byli vzycky machri ;)
Co se tyce bezdratu, tak vsechno ma pro a proti, ja mam treba radsi dratovy veci, abych se nemusel starat o baterky :)
Bonusem u Zalmana by melo byt tiche chlazeni, na to byli vzycky machri ;)
Co se tyce bezdratu, tak vsechno ma pro a proti, ja mam treba radsi dratovy veci, abych se nemusel starat o baterky :)