Usb drátová herní myš vynechává (seká se)
Dobrý večer, už několik měsíců mám takovýto problém s drátovou usb myší Bloody Gun 3 V7. Vynechává, problikává a vždy se to stává po několika vteřinách, Windows 7 64 bitová verze přeinstalovaný, základní deska přeinstalovaná, všechny jiné usb vyzkoušeny, driver na mouse přeinstalován, myš vyzkoušená na jiném PC funguje bez problému, ale na mém počítači problém pořád přetrvává, virem to není byl jsem na bezpečnostním foru.
Základní deska P5KPL-CM. Díky za odpovědí
PS: zpočátku nějakou chvílí myš fungovala bez problému + mám novou grafiku Nvidia GFORCE GT 610.
Základní deska P5KPL-CM. Díky za odpovědí
PS: zpočátku nějakou chvílí myš fungovala bez problému + mám novou grafiku Nvidia GFORCE GT 610.
Co dalšího máš na USB pověšeno? Před tou GT 610 jsi používal jakou grafiku, integrovanou? Stáří, výkon a značka zdroje? Jiná myš u tebe funguje dobře?
na usb jest stará tiskárna Brother DCP-135C, potom obyč klávesnice, a herní sluchátka Ozone 7.1, před tím jsem měl integrovanou grafiku, jinak zdroj je tak kolem 5 let stár Micase Model SR400 (400W). Jinak jiná myš funguje bez problému. Mno a zkoušel jsem vše vyndat a zapojit jenom myš, spustil jsem nějakou pařku a beztak začala vynechávat v intervalech 5-6 sec.
A zkusil jsi to bez té grafiky? Sice GT 610 moc nežere, ale ve spojení s aušusovým zdrojem to problémy dělat může. Ideální by bylo si někde půjčit i kvalitní zdroj a zkusit. Pokud to bude dělat dál, tak snad jen reklamce.
BTW, jak vypadají kondenzátory na desce?
BTW, jak vypadají kondenzátory na desce?
Mno tak spíš jde o to, že mi to šlo dřív i s grafikou, tak já to zkusím bez grafiky, a pokud by mi fungovala, tak to chce nový zdroj? Jinak kondenzátory jsou vpohodě řekl bych, o počítač se starám.
Před chvilkou jsem vyndaval grafiku a pouštěl jsem to na integrovaný, a spustil jsem pařku kde se to nejvíc seká a je to stejné...
Asi bych reklamoval. Pokud chceš mít jistotu, zkus myš na tvé sestavě s nějakým live linuxem. Tím se vyloučí vada systému.
O akú konfiguráciu pc sa jedná a akú hru hráš, keď sa to začne sekať .... Normálne v systéme alebo napr. pri surfovaní ide myš OK?
Iná myš v problémovom pc vyskúšaná bola?
Iná myš v problémovom pc vyskúšaná bola?
takto nejde poradit. mit PC v prackach, tak by se snad neco dalo delat....
edited: psal v ze jinem PC vse OK..., jinak bych se priklanel k ne/cistotam...
edited: psal v ze jinem PC vse OK..., jinak bych se priklanel k ne/cistotam...
Robky-> Konfig. PC: Windows 7 64 bit, procesor Intel Core 2 E7300 2.66 GHz, pameť 2 GB, Grafika Nvidia Gforce GT 610 2 GB, hra DOTA 2, jinak při surfování se to často moc nestává, ale bylo i takový, že prostě jsem na tom nic nedělal a ona problikávala a vynechávala i tak. Jiná myš v problémovým PC vyzkoušena bez problémů.
John-> jako jak přikláněl ne/cistotam???
Poznámka: před chvílí byla odehrána jedna hra DOTY 2 a bez problemů myš běžela i teď běží. Zatím běží...
John-> jako jak přikláněl ne/cistotam???
Poznámka: před chvílí byla odehrána jedna hra DOTY 2 a bez problemů myš běžela i teď běží. Zatím běží...
[QUOTE=wowak;544581]John-> jako jak přikláněl ne/cistotam???
[/QUOTE]
"zasvinena" optika, ci nak "divna" podlozka...., ale kdyz v jinem PC vse OK....
[/QUOTE]
"zasvinena" optika, ci nak "divna" podlozka...., ale kdyz v jinem PC vse OK....
zkus jeste pohledat pres strycka nastaveni USB/HID/registry...., mozna ze nastaveni registru pro USB to vyresi....
jen dalsi impuls / jak rikam, pokud to nemas v ruce, muzes jen hadat.... /
jen dalsi impuls / jak rikam, pokud to nemas v ruce, muzes jen hadat.... /
moznapro bezzdrat, Logitech, USB, chce to hledat a zkouset, treba neco zabere, tezko rici