Maximálně zatížený procesor.
Dobrý den, před měsícem se mi stala nepříjemná věc.při jakékoliv akci internet,hry,koukání na filmy je na 100 procent zatížený teplotu má okolo 60 stupnů
Procesor: Intel Pentium E2200 2.20ghz
Základní Deska:Gigabyte 945GZM-S2
Procesor: Intel Pentium E2200 2.20ghz
Základní Deska:Gigabyte 945GZM-S2
Hledej ve Spravci uloh, ktery proces ti to vytezuje. Mezitim muzes zkontrolovat prenosovy rezim disku.
Zapomněl jsem napsat že počítač je čistě reinstalovány.Přikládám obrázek
---------- Doplněno v 18:22 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:21 ----------
sice tam je napsano CPU Usage 5 procent ale hned jak bych vlezl na film kliknul bych na něj tak hnedka naskočí 100 a seká se to
---------- Doplněno v 18:22 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:21 ----------
sice tam je napsano CPU Usage 5 procent ale hned jak bych vlezl na film kliknul bych na něj tak hnedka naskočí 100 a seká se to
[QUOTE=DOGPIG;546228]Zapomněl jsem napsat že počítač je čistě reinstalovány.Přikládám obrázek
sice tam je napsano CPU Usage 5 procent ale hned jak bych vlezl na film kliknul bych na něj tak hnedka naskočí 100 a seká se to[/QUOTE]
1. mas instalovane i ovladace graficke karty?
2. serad si to dle sloupce CPU a v zatezi uvidis
3. disk je OK, podeziral jsem PIO mod (ten taky hodne vytezuje CPU)
sice tam je napsano CPU Usage 5 procent ale hned jak bych vlezl na film kliknul bych na něj tak hnedka naskočí 100 a seká se to[/QUOTE]
1. mas instalovane i ovladace graficke karty?
2. serad si to dle sloupce CPU a v zatezi uvidis
3. disk je OK, podeziral jsem PIO mod (ten taky hodne vytezuje CPU)
Pokud se to chová tak, že tam občas zátěž je a občas není, pak jde s největší pravděpodobností o zavirovaný PC, který se stal součástí nějakého botnetu :p
Tipuji, že to začalo od spuštění nějakého skvělého programu z pofiderního zdroje, co má jako bonus virus/trojan/botnet host.
Pokud jednodoché kroky jako Dr.Web Cure It! ( http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en ) problém nevyřeší, tak doporučuji reinstall.
Tipuji, že to začalo od spuštění nějakého skvělého programu z pofiderního zdroje, co má jako bonus virus/trojan/botnet host.
Pokud jednodoché kroky jako Dr.Web Cure It! ( http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en ) problém nevyřeší, tak doporučuji reinstall.